MVV 29 JO19-1 speelt gelijk tegen FC Zutphen JO19-1

2017-05-08
Op 6 mei stond voor MVV JO19-1 de thuiswedstrijd tegen FC Zutphen JO19-1 op het programma. Dit was tevens ook de laatste wedstrijd van het seizoen. Voor MVV stond er door de overwinning van vorige week op Enter Vooruit (1-5) weinig meer op het spel. Zutphen daarentegen had nog 1 punt nodig om de nacompetitie te kunnen ontlopen. Het beloofde daarom een spannende wedstrijd te worden.
 
De scheidsrechter floot om 14:30 uur voor het begin van de wedstrijd. Het ging aardig gelijk op. Beide teams hadden wat kansen over en weer, maar door reddingen van beide keepers bleef een doelpunt uit. Ruststand: 0-0.
 
In de rust spraken we af zo door te gaan en ook te proberen geen tegendoelpunten te krijgen. Al snel kreeg een speler van Zutphen een rode kaart na een tackel op Arno. Er vielen voor MVV meer ruimtes en deze werden ook benut. MVV verdiende een voorsprong want het speelde beter dan Zutphen. Toen was daar eindelijk het doelpunt van MVV gemaakt door Stan, stand 1-0. Zutphen voerde alsnog de druk op en kreeg met 10 man nog een paar kansen. Ver in de blessure tijd viel toch de gelijkmaker, stand 1-1. In onze ogen werd er een overtreding gemaakt op een speler van MVV, maar de scheidsrechter keurde de goal alsnog goed. Zo eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.
 
Met 27 punten uit 22 wedstrijden is MVV JO19-1 geëindigd op de 6e plaats in de hoofdklasse M. Een top prestatie dus! Dit hebben we natuurlijk goed gevierd na de wedstrijd. Het team bedankt de supporters/ouders voor jullie steun. Tot volgend seizoen!
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.