MVV 29 JO19-1 wint gemakkelijk van Enter Vooruit JO19-1

2017-05-01
Afgelopen zaterdag stond voor MVV JO19-1 de uitwedstrijd tegen Enter Vooruit JO19-1 op het programma. MVV moest resultaat pakken om zich veilig te spelen in de Hoofdklasse. Enter Vooruit is al gedegradeerd.
 
De scheidsrechter floot om 12:00 voor het begin van de wedstrijd. Direct was te merken dat Enter al gedegradeerd was. MVV had de overhand en er werden een aantal mooie kansen gecreëerd. Een aantal kansen werden dan ook benut met goals, de één wat mooier dan de ander, maar al met al was de stand bij rust al 0-5 in het voordeel van MVV.
 
In de rust spraken we af zo door te gaan en ook te proberen geen tegendoelpunten te krijgen. Dit lukte echter niet in de 2e helft. Er werd niet meer goed gevoetbald en hierdoor kreeg Enter ook nog een aantal kansen. Enter kreeg een gemakkelijk gegeven penalty, maar deze werd goed gestopt door Cas Exterkate. MVV kreeg nog een aantal kansen maar deze werden niet benut. Tien minuten voor tijd kreeg Enter nogmaals een penalty, wederom werd die tegengehouden door Cas. Maar de penalty moest overnieuw omdat Cas te vroeg van de lijn af kwam. Een derde penalty kon Cas helaas niet tegenhouden en zo eindigde de wedstrijd in 1-5.
 
MVV JO19-1 heeft zich door deze overwinning veilig gespeeld in de Hoofdklasse! Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen. Er wordt gespeeld op het Frielinkpark om 14:30 uur tegen FC Zutphen. Tot dan!
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.