MVV 29 JO19-1 speelt gelijk tegen Stevo 19-1

2017-04-27
Zaterdag 22 april stond voor MVV’29 JO19-1 de thuiswedstrijd tegen Stevo  JO19-1 op het programma. Dit is een wedstrijd die je natuurlijk niet wil verliezen.
 
Om half 3 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd, we begonnen goed aan de wedstrijd, we  kregen een paar kleine kansen en hadden een penalty verdiend maar helaas niet gekregen. Het was Stevo dat de score opende,  na een goed lange bal van achteruit kon de aanvaller van Stevo doorlopen naar de goal en rondde het beheerst af.  Ruststand 0-1.
In de rust hadden we het erover om geduldig op zoek te gaan naar de gelijkmaker omdat we zeker niet minder waren dan de tegenstander en we  wisten dat de kansen nog wel zouden komen
 
We begonnen heel sterk aan de 2e helft en dit resulteerde in enkele kansen. Even later was het raak, na een goede bal van Stan schoot Gustavo de bal in de lange hoek en was het dus 1-1. We kregen in het restant van de wedstrijd nog enkele kansen waarvan er zeker nog eentje bij in had gekund, maar helaas gebeurde dat niet en dus eindigde de wedstrijd in 1-1.
 
Volgende week spelen we uit tegen Enter Vooruit,  de één na laatste wedstrijd van het seizoen en zeker een belangrijke wedstrijd. Het begint om 12 uur in Enter, tot dan!
 
 
foto's van de wedstrijd
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.