MVV 29 JO19-1 wint na knotsgekke 2e helft van FC Winterswijk

2016-12-13
Op zaterdag 10 december stond voor MVV'29 JO19-1 alweer de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op het programma en wel thuis tegen FC Winterswijk. We hadden een voorsprong van 2 punten op FC Winterswijk en wisten dat dit een belangrijke wedstrijd was in de strijd tegen degradatie.
 
In de eerste helft werd er door beide teams erg slordig gespeeld. FC Winterswijk kreeg wel een aantal corners maar onze verdedigers stonden telkens op de juiste plek om ze te verwerken. Na ongeveer een half uur spelen kwam er een goede mogelijkheid voor ons maar het lukte Jim Groener niet om de bal langs de doelman te schuiven. 2 Minuten voor rust kreeg FC Winterswijk een vrije trap die keurig werd ingekopt waardoor we met een 0-1 achterstand de rust in gingen.
 
Het was duidelijk dat er in de 2e helft uit een ander vaatje getapt moest worden wilden we nog een resultaat halen vandaag. We hebben in de rust afgesproken er in de 2e helft vol op te klappen en nog een keer voor de winterstop 45 minuten alles te geven.
 
De 2e helft gooiden we inderdaad wat meer de schroom van ons af en kwam er meer inzet en passie in ons spel. Echter geheel tegen de verhouding in scoorde FC Winterswijk na een uur spelen de 0-2. Wij geven ons niet zomaar gewonnen en bleven vechten voor iedere meter. Leon Tijink werd in de 16 meter onderuit gehaald en de goedleidende arbiter kon niet anders dan de bal op de stip te leggen. Het was aan Jim Groener om de aansluitingstreffer te scoren en hij bleef ijskoud: 1-2. Nog geen 2 minuten later trok onze spits Stan oude Avenhuis van links naar binnen om vervolgens de bal schitterend in de verre hoek te krullen: 2-2. Zo trokken we de wedstrijd in een aantal minuten weer gelijk en net op het moment dat het niet mooier kon scoorde Stan Rewinkel na goed doorzettingsvermogen de 3-2.Wij konden de 3-2 voorsprong makkelijk verdedigen en hielden na een bizarre 2e helft de 3 punten in Harbrinkhoek.
 
Al met al een dikverdiende overwinning voor de ploeg uit Harbrinkhoek en die kan zich gaan richten op de tweede seizoenshelft.We hopen u allen weer te zien op 11 februari dan spelen we namelijk tegen de koploper SDC'12.
 
De staf en spelers van MVV'29 JO19-1 wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 2017, tot dan!
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.