Woesthuis op stage naar Club Marathón

2009-04-04

Hondurese scouts zijn afgelopen week neergestreken in Harbrinkhoek, daar werd het talent van Woesthuis onderkent op een training die door het 8ste elftal van M.V.V.’29 werd afgewerkt. Hiermee dwong Woesthuis een stage af bij Club Marathón, een voetbalclub uit San Pedro Sula. Op 18 april zal Woesthuis afreizen naar Honduras voor een drie maand durende trainingsstage.

Club Marathón werd opgericht op 25 november 1925 en speelt in de Liga Nacional de Honduras. Thuisbasis is het stadion Estadio Olímpico Metropolitano dat 50.000 zitplaatsen telt. De kleuren van deze club zijn groen en wit. Zowel Woesthuis als zijn zaakwaarnemer waren niet voor commentaar beschikbaar, wel is Woesthuis op internet te volgen via www.royinhonduras.reismee.nl .

Hoe trainer Bakhuis deze lege plek gaat opvullen is nog ongewis, wel is duidelijk dat het er voor hem niet makkelijker op gaat worden aangezien de spelers al dun bezaait waren.

Uw correspondent,
Freek Willem


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.