compact full

Sinterklaas bezoekt de minis van MVV29

2019-11-25
In alle vroegte werden de kleinsten van MVV’29 zaterdagochtend verrast door een bezoekje van Sinterklaas. Sinterklaas had zijn voetbalpieten een paar weken geleden al gevraagd eens te kijken bij de training van de mini’s. En zo had hij voor elk spelertje een persoonlijk woordje. En kwam hij tot de conclusie dat ze allemaal SUPERGOED waren.
 
Maar daar bleef het niet bij. Zijn voetbalpieten konden het niet laten een partijtje mee te spelen met de teams die op dat moment op het veld stonden. En dat was natuurlijk geweldig leuk. MVV’29 wilde deze voetbalpieten graag houden maar helaas moesten ze weer met Sinterklaas mee naar Spanje. 
 
Foto's van de ochtend zijn hier te bekijken: https://photos.app.goo.gl/1BVGJymUYjhiChZ5A
 

Marcel Oude Nijhuis stopt aan het eind van het seizoen

2019-11-14
Marcel Oude Nijhuis heeft te kennen gegeven aan het eind van het seizoen 2019-2020 te stoppen als trainer van MVV’29 1.
Hij is aan  zijn derde seizoen bezig als hoofdtrainer van onze club en was daarvoor ook al 2 jaar assistent. Ook heeft hij  2 seizoenen de onder 17-1 onder zijn hoede gehad.
Het feit dat hij al lange tijd met een aantal spelers heeft gewerkt heeft hem doen besluiten om te stoppen,  ondanks het feit dat de chemie tussen spelersgroep en trainer nog steeds goed is.   
Als echte clubman was dit voor hem een lastige beslissing maar het bestuur en de technische commissie respecteren zijn beslissing en zijn hem erkentelijk voor zijn verdiensten voor de club .
Marcel kennende zal hij er alles aan doen samen met zijn staf en spelersgroep het lopende voetbalseizoen op een waardige manier af te sluiten.

Nieuwbouw loods onderhoudsploeg afgerond!

2019-11-08
De bouw van de nieuwe loods is onlangs afgerond. De hal is gebouwd door Huisman Gemert. De onderhoudsploeg heeft vervolgens gezorgd voor een passende indeling en heeft ook lampen en elektra aangebracht.
De hal wordt gebruikt voor de opslag van materialen en gereedschap voor onze onderhoudsploeg.
De oude vervallen schuur, die eerder werd gebruikt door onze vrijwilligers is gesloopt.
 
Als laatste zullen we in het voorjaar van 2020 de klinkerbestrating aanbrengen rondom de loods en de achterzijde van de kantine. We zullen daarbij een beroep doen op onder andere de seniorenteams om te helpen bij deze werkzaamheden.
 
Hieronder enkele linkjes met foto’s waarop de sloop van de oude schuur en de nieuwbouw van de nieuwe loods te zien is.
 
9-7-2019      https://photos.app.goo.gl/NYTkULCBZUVds2VH9
19-7-2019    https://photos.app.goo.gl/mWdnMrFYsyMRLza9A
17-10-2019  https://photos.app.goo.gl/RAbm2GwKp4e78xbi8
21-10-2019  https://photos.app.goo.gl/49FEi6bRFSDeCkjRA

MVV29 wint van WVV34

2019-11-03

MVV’29 pakt 3 punten in uitwedstrijd tegen WVV’34

 

Afgelopen zondagmiddag 3 november stond er voor MVV’29 een uitwedstrijd tegen WVV 34’ gepland. De Nummer 2 en 3 van de ranglijst en er waren dus belangrijke punten te verdelen. De gehele eerste helft gingen beide ploegen gelijk op. MVV’29 kreeg daarentegen wel de betere kansen. Thijs Kamphuis kwam in de 1e helft na een goede counter oog in oog met de keeper maar de keeper wist zijn inzet te keren, in de rebound was het Cas oude Avenhuis die de bal voor het inschieten had maar zijn inzet werd knap gered op de achterlijn door de laatste man. Met een ruststand 0-0 zochten beide teams de kleedkamer op. Na de rust gingen de manschappen van trainers Marcel oude Nijhuis en Edwin Masselink op jacht naar de openingstreffer. In de 65ste minuut was het dan toch raak 0-1 door een goal van Nick Hofhuis die de bal makkelijk in kon tikken nadat de keeper de bal niet kon klemmen na een hard schot van Thijs Kamphuis. Niet veel later was het de linksback van WVV die zijn tweede gele kaart pakte na een onnodige overtreding en het veld moest verlaten en zo de thuisploeg in onder tal zette. In de 80ste minuut leek MVV de wedstrijd op slot te gooien na een intikker van Koen ter Wee op aangeven van Nick Hofhuis maar het doelpunt werd afgekeurd, buitenspel. Verder was WVV nog een keer gevaarlijk uit een directe vrije trap maar de inzet werd knap uit de kruising getikt door keeper Thijs Goossen. Eindstand 0-1.

Volgende week staat een belangrijke uitwedstrijd tegen LSV op het programma. Hopen dat we de lijn van zondag kunnen doortrekken. Aanvang zal 14:00 zijn.

MVV29 wint van DSVD

2019-10-27

Op een mooie zondagmiddag in oktober stonden mvv’29 en DSVD tegenover elkaar. MVV’29 begon goed aan de wedstrijd en had dan ook het meeste balbezit. De 1-0 viel in de 25e minuut was dan ook een logisch vervolg van dit spelbeeld. Bart Oerbekke kon scoren nadat een goede actie van Daan Scholten hem in scoringspositie bracht en de bal koelbloedig tegen de touwen schoot. DSVD probeerde met name door hard in de duels te gaan terug te komen in de wedstrijd. Dit zonder echte kansen te creëren. Echter kregen ze door een zeer gelukkig moment een penalty in de 45e min. Deze werd binnen geschoten en zo lukte het de bezoekers om de 1-1 vlak voor rust op het scorebord te zetten.

Vlak na rust was het MVV’29 die weer opzoek ging naar de voorsprong. In de 50e minuut kreeg Koen ter Wee hier de kans voor. Oog in oog met de keeper schoot hij helaas over.

Hierna ging de wedstrijd gelijk op. Tot de 80e minuut kreeg uit het niets Cas oude Avenhuis de bal voor de voeten waarna hij hem in de verre hoek binnen kon schieten en zo MVV’29 op een 2-1 voorsprong bracht.

DSVD ging nog op zoek naar de gelijkmaker maar kon in de resterende tijd geen echte kansen meer creëeren. Zo pakte MVV’29 3 belangrijke punten tegen DSVD en staat het inmiddels op een 2e plaats op de ranglijst, achter koploper SV Grol.

Volgende week spelen de mannen van trainer Marcel oude Nijhuis een uitwedstrijd tegen WVV’34.

Inning kwartaal contributie

2019-10-22
Komende week worden de kwartaalcontributies van het seizoen 2019-2020 geïnd. Het betreft dus de normale verenigingscontributie.
Mocht er in uw beleving iets niet helemaal goed gaan, neem dan contact op met ledenadministratie@mvv29.nl 
 
Met vriendelijke groet,
Sandra Grootelaar
Penningmeester MVV'29

Speelgoedbeurs gaat toch door!

2019-10-16

De speelgoedbeurs bij MVV’29 vindt dit jaar plaats op woensdag 20 november in de kantine bij MVV’29.

Inbreng van speelgoed is van 13.00 tot 16.30 uur. Verkoop van speelgoed ’s avonds van 18.30 tot 19.30 uur.

Vragen of een inschrijfnummer opvragen? Bel, mail of app naar:

Marlon Schröder
(majschroder@hotmail.com), mob. 0655 17 79 00


Ellen Koster
(ellenkoster@caiway.net), mob. 0610 96 17 99

 

Sandra Grootelaar
(sandra.grootelaar@kpnmail.nl), mob. 0620 01 13 12


- Klik hier voor de verkooptips.

- Klik hier voor de spelregels.

Workshop KNVB

2019-10-07
Onze technisch coordinator Albert olde Rikkert was namens onze club bij de aftrap-bijeenkomst van de KNVB bij svTwello op maandag 30 oktober 2019 jl.
Dit in het kader van 'shirtje ruilen' met KNVB workshop leider #130jaarvoetbal #KNVB

MVV29 speelt thuis gelijk tegen Reutum

2019-10-07

Op zondag 6 oktober stond voor MVV’29 alweer de tweede derby van het seizoen op het programma. Reutum kwam op bezoek op Frielinkpark.

 

Om klokslaf 14:00 uur werd er afgetrapt. De eerste helft ging gelijk op met MVV die het spel probeerde te maken, maar beide ploegen hadden weinig grote kansen om de score te openen. Stan Oude Avenhuis leek na 25 minuten de score te openen voor de thuisploeg, maar werd teruggefloten wegens buitenspel. Uiteindelijk gingen beide teams rusten met een 0-0 ruststand.

 

De tweede helft begon MVV sterker en had het een aantal mogelijkheden. Thijs Kamphuis was een aantal keer gevaarlijk via zijn vrije trappen en de ingevallen Koen ter Wee was ook dichtbij een doelpunt. Reutum was aan de andere kant ook een aantal keer gevaarlijk met counters en voorzetten vanaf de zijkant. Beide ploegen wisten alleen niet het netje te vinden en daarom werd na 90 minuten plus blessuretijd afgefloten met een 0-0 eindstand.

MVV29 wint bij RSC!

2019-09-29
Op zondag 29 september stond voor MVV’29 de uitwedstrijd tegen RSC uit Rossum op het programma.
 
Omstreeks 14:00 floot de scheids voor het begin van de wedstrijd. MVV’29 begon goed aan de wedstrijd en stond binnen twee minuten al met 0-1 voor. Uit een hoekschop van Thijs Kamphuis was het Bart Oerbekke die de bal tegen de touwen werkte.
Enkele minuten later was MVV’29 weer erg gevaarlijk. Na goede voorzet van Bart Oerbekke kon Thijs Kamphuis aanleggen voor een doelpoging, echter zag hij zijn schot naast het doel belanden.
MVV’29 kreeg hierna nog kleine kansen om de score uit te breiden maar dit lukte niet. Beide teams gingen rusten met 0-1 stand.
 
In de tweede helft was het spelbeeld niet anders dan in de 1e helft. MVV’29 had de bal en was het gevaarlijkst. Na vele kansen, waarbij zelfs het aluminium werd geraakt kwam het in de 85 minuut toch op een verdiende 0-2. Nadat doelman Thijs Goossen een goede uittrap achter de verdediging van RSC legde was het voor de ingevallen Koen ter Wee een koud kunstje om de bal achter de doelman te stiften. In de blessuretijd werd het alsnog 1-2 doordat een vrije trap in de hoek verdween. Hierna stond MVV’29 logischerwijs nog even onder druk maar RSC was niet in staat om iets creëeren.
 
MVV’29 heeft haar eerste overwinning te pakken. Volgende week staat voor MVV’29 de thuiswedstrijd tegen Reutum op het programma. Aftrap 14:00. Tot dan!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.