compact full

MVV29 organiseert online Pubquiz

2020-04-13

Zin in een gezellige (digitale) avond met andere Dubbeldorpers? Doe dan als individu, samen met je partner of misschien zelfs het hele gezin mee met de Pubquiz op zaterdag 25 april. Beleef een gezellige avond op een veilige manier, gewoon op de bank met een laptop of iPad op schoot of je smartphone in de hand!

Op zaterdag 25 april organiseren wij voor jullie allemaal een grandioze online pubquiz! De pubquiz zal van start gaan om 20:30 uur. Er zullen verschillende rondes gespeeld worden, waarbij de vragen over verschillende thema’s en onderwerpen gaan. Denk hierbij onder andere aan vragen over sport in het algemeen, vragen over ons Dubbeldorp en bekende Nederlanders. Kortom: voor iedereen leuk om mee te doen. Tijdens deze pubquiz zijn er waardevolle prijzen te winnen. Daarnaast voegen wij ook het “rad van fortuin” toe, waar ook leuke prijzen op het spel staan.

De pubquiz zal worden afgenomen via een livestream op de Facebook en Instagram pagina van M.V.V.’29. Voor het beantwoorden van de vragen gebruiken we de website kahoot.it.

Verdere instructies volgen nog. Houd hiervoor de Social Media kanalen van M.V.V.’29 in de gaten!

Wil jij meedoen aan deze pubquiz, meld je dan aan middels een WhatsApp berichtje naar een van de onderstaande personen:

Stefan Kerkhof : 06-37385253
Milan Weiss : 06-24489582
Jari Wesselink : 06-34150846

Aanmelden kan ook via een privébericht naar de Facebook of Instagram pagina van MVV’29.

Vanaf aanstaande maandag starten de MVV29 vs Corona Battles

2020-04-04

De personen die social media enigszins in de gaten houden, zal het niet ontgaan zijn: verschillende (amateur)clubs proberen de eigen leden zoveel mogelijk ‘bezig’ te houden in deze tijden zonder voetbal. Uiteraard willen we als MVV’29 niet stil zitten en iets voor de leden opzetten, waarin jullie je energie even kwijt kunnen. En niet een standaard challenge, zoals er al zoveel zijn… Nee, we proberen creatief, origineel en ludiek te zijn de komende weken! Vanaf a.s. maandag starten we met twee opdrachten per week, onder de noemer van ‘MVV vs Corona Battles’.

Speluitleg

Er worden wekelijks op maandag twee opdrachten geplaatst op de sociale media kanalen, waarbij er onderscheid is gemaakt tussen de jeugd en de senioren. Bij het bekend maken van de opdrachten zal dit ook duidelijk worden vermeld. Je bent er echter vrij in om een inzending te doen voor beide opdrachten.

Om een beeld te geven van hoe deze opdrachten tot uitvoer worden gebracht:

  • Dagelijks (voor 12.00 uur) zal er via onze sociale media kanalen een hint gegeven worden die jullie kan helpen met het achterhalen van de oplossing van onze wekelijkse battle!
  • Dat betekent dat zodra iedere maandag de opdracht bekend is geworden, er iedere dag een hint zal worden weggegeven.
  • Jullie hebben iedere week tot uiterlijk zaterdag 12:00 uur de mogelijkheid om het antwoord in te sturen, uiteraard op een zo creatief mogelijke wijze.
  • De winnaar zal in het weekend bekend gemaakt worden en de prijzen zullen worden overhandigd zodra de maatregelen van het RIVM dit weer toelaten met betrekking tot het coronavirus.

Creativiteit wordt beloond

Voeg extra waarde toe aan het door jou gegeven antwoord op de opdracht door middel van een video-opname. Hierbij wordt er beoordeeld op de creativiteit en levert je dit bonuspunten op. Laat het creatieve brein in je los en zorg ervoor dat jou inzending boven de anderen uitsteekt. Misschien zorg jij er op deze manier wel voor dat jij de weekprijs in de wacht sleept. Jouw inzending – uiteraard voorzien van jouw antwoord – mag ingestuurd worden via Whatsapp naar het volgende nummer: 06 24 48 95 82.

Mooie prijzen voor winnaars

Natuurlijk gaat het niet alleen om de reuring, nee… er staan ook echte prijzen op het spel! De invulling van de prijzen maken we nog niet bekend. Dit volgt op korte termijn. Schroom in ieder geval niet, want het zijn aantrekkelijk prijzen, waar iedereen plezier uithaalt! Naast de weekprijzen, zal er na afloop van de weken met battles ook een prijs beschikbaar worden gesteld voor de persoon met de meeste inzendingen gedurende de weken.

Let op: we houden ons te allen tijde aan de richtlijnen van de RIVM

Wij zullen alleen opdrachten uitwerken die overeenkomen met de richtlijnen en de maatregelen van de autoriteiten m.b.t. het Corona-virus. Neem dus ook zelf je verantwoordelijkheid en doe de opdrachten in je eentje en voer ze thuis uit. En uiteraard bepaalt iedereen zelf of hij/zij wel of niet meedoet. Als MVV’29 willen we alleen faciliteren en niet verplichten.

Meedenken wordt uiteraard gewaardeerd

Heb jij zelf ideeën voor de ‘MVV vs Corona Battle’? Schroom niet en deel je suggesties met ons, hieronder vind je onze contactgegevens:

Peter Voshaar – 06 52 30 61 32 / peter_voshaar@hotmail.com
Stefan Kerkhof – 06 37 38 52 53 / stefankerkhof@hotmail.com
Milan Weiss – 06 24 48 95 82 / milanweiss@live.nl
Jari Wesselink – 06 34 15 08 46 / jariwesselink@hotmail.com

Doe mee en blijf gezond!

Tot slot: MVV’29 wil iedereen verder succes en sterkte wensen in deze rare tijden. Hopelijk kunnen we elkaar toch vermaken op deze manier in deze onzekere tijden! Let op elkaar en probeer gezond te blijven! En hopelijk kunnen we elkaar dan over een tijdje weer spreken op Frielinkpark!

Vanuit het hoofdbestuur

2020-04-01
Beste leden, trainers, vrijwilligers, sponsoren, ouders en verzorgers,
 
Waarschijnlijk hebben jullie allemaal de laatste berichten gehoord of gelezen; de competities zullen niet worden uitgespeeld en alle sportaccommodaties zullen in ieder geval tot 28 april gesloten blijven. Wie had enkele weken geleden kunnen bedenken dat deze maatregelen genomen zouden moeten worden? Het is een onwerkelijke situatie. We mogen niet voetballen, niet trainen en niet samenkomen op het Frielinkpark.
 
We volgen de adviezen van de regering en het RIVM op en we doen er alles aan om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Het is in een tijd als deze goed om te zien dat we ons houden aan de voorschriften die zijn gegeven, dat we solidair zijn met elkaar. Zo beschermen we niet alleen onszelf, maar ook de ander. Het maakt ons trots om te zien hoe jullie allemaal met deze situatie omgaan. MVV ‘29 is meer dan alleen een voetbalclub en dat ervaren we juist nu, in een tijd als deze. Dank jullie wel daarvoor!
 
De huidige situatie heeft niet alleen grote consequenties voor ons dagelijks leven nu, maar ook in de toekomst zullen we de gevolgen van de crisis ondervinden. Op welke manier dit zal zijn en wat dit voor ons zal betekenen, weten we nog niet.
 
Als we kijken naar MVV ‘29, kunnen we zeggen dat we een financieel gezonde vereniging zijn; we kunnen tegen een stootje. Dat is maar goed ook, want deze crisis zal een grote weerslag hebben op het resultaat van MVV ‘29. Daarom zijn contributie en sponsorinkomsten van groot belang. Wij zullen de contributie dan ook blijven incasseren. Wij vragen hiervoor om jullie begrip. Mochten de omstandigheden zo zijn dat betaling van de contributie tot financiële problemen leidt, neem dan contact met ons op; we zullen dan samen naar een passende oplossing zoeken.
 
Ook de sponsoren zijn in deze periode van groot belang voor MVV ‘29. Wij hopen dan ook dat zij deze moeilijke tijd goed doorkomen en dat ze MVV ‘29 kunnen blijven steunen. Wij roepen de leden op om op hun beurt de sponsoren zoveel mogelijk te blijven ondersteunen: koop juist nu bij hen!
 
Behalve aan de spelers, trainers en andere leden van de technische staf, denken we ook aan onze vrijwilligers. Dat zijn er gelukkig veel; velen dragen MVV ‘29  een warm hart toe. Ook zij zitten nu noodgedwongen thuis, terwijl ze liever op het Frielinkpark zouden samenkomen om hun taken als vrijwilliger uit te voeren.
 
Samen staan we voor de taak om deze tijd goed door te komen. De onderlinge verbondenheid was en is onverminderd groot. Er worden verschillende initiatieven genomen. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn bijvoorbeeld alweer begonnen. Ook bekijken we of het toch nog mogelijk is om dit seizoen op een goede manier en, als dat even kan, voetballend af te sluiten. Daarvoor doen wij onze uiterste best.
 
Wij wensen jullie en jullie naasten alle gezondheid toe. Zorg goed voor elkaar, steun elkaar en blijf omkijken naar de mensen om je heen. Wij hopen jullie allen snel weer in goede gezondheid te ontmoeten op het Frielinkpark.
 
Hoofdbestuur MVV ‘29
 

Inning contributie

2020-03-31
Komende week worden de contributies van het seizoen 2020-2021 geïnd. Het betreft de kwartaalcontributie.
Mocht er in uw beleving iets niet helemaal goed gaan, neem dan contact op met ledenadministratie@mvv29.nl 
 
 
Met vriendelijke groet,
Sandra Grootelaar
Penningmeester MVV'29

Nieuwe voorzitter en een nieuw bestuurslid

2020-03-25
Zoals de meesten van jullie weten, heeft Walter Busscher eind december 2019 zijn taak als voorzitter van MVV ’29 neergelegd. Het bestuur van MVV ’29 heeft sinds deze aankondiging zijn uiterste best gedaan om een nieuwe voorzitter te vinden. We zijn dan ook verheugd u mee te kunnen delen dat Peter Wensink zitting neemt in het bestuur van de vereniging en voortaan deze taak van kandidaat-voorzitter op zich neemt.
 
Peter is 52 jaar en woont sinds 1995 in Harbrinkhoek. Hij is getrouwd met Simone en vader van drie kinderen waarvan er twee bij MVV’ 29 actief spelend lid zijn. In het dagelijks leven is Peter werkzaam in de pensioenbranche. Hij heeft zijn eigen pensioenadviesbureau, Wensink Pensioen in Wierden.
 
 
Ook Erik Bakhuis hebben we als een nieuw kandidaat-bestuurslid mogen verwelkomen. Erik zal zich onder andere bezig gaan houden met de bestuurlijke organisatie binnen de vereniging.
Erik is een oude bekende binnen de vereniging. Hij is 52 jaar en getrouwd met Judith. Erik is werkzaam voor de Gemeente Tubbergen en Dinkelland. Ook Eriks zoons zijn actief spelende leden van MVV ’29.
 
Het bestuur was van plan om op korte termijn een ledenvergadering uit te schrijven om zowel Peter als Erik formeel voor te dragen als respectievelijk voorzitter en bestuurslid. Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus is dit echter niet mogelijk. Op de Algemene Ledenvergadering dit najaar zullen zij alsnog formeel voorgedragen worden. Ondertussen zullen beide mannen op kandidaatsbasis actief zijn.
 
Het bestuur is blij dat met deze twee toevoegingen het MVV bestuur weer op volle sterkte is en klaar is om onze vereniging door deze roerige tijd te loodsen.
 
Wij wensen zowel Peter als Erik veel succes toe in hun nieuwe functie en hebben er alle vertrouwen in dat ze van grote waarde zullen zijn voor onze mooie vereniging.
 
Namens het bestuur,
Vice-voorzitter MVV ‘29
 
Perry Kuiphuis
 
 

Wouter Sand winnaar Stay at home challenge MVV 2

2020-03-22
In tijden van de coronacrisis wordt er natuurlijk niet gevoetbald, toch probeert MVV’29 2 op een andere manier de selectie scherp te houden. Trainer/coach Rob Lamers riep op vrijdag 20 maart een ‘Stay at home challenge’ in het leven, in navolging van alle sterspelers uit het hedendaagse voetbal. De voetballers posten deze video’s op social media. De bedoeling van de actie is om met een wc-rol hoog te houden.
Tot de volgende dag 18.00 - zaterdag 21 maart - hadden de spelers de tijd om een video in te zenden waarin ze op originele wijze met een wc-rol aan de slag gaan. Bijna de gehele selectie inclusief begeleiding deden een poging. De tweekoppige jury, bestaande uit de vrouw en dochter van Rob, maakten op zaterdag 19.00 na lang beraad de winnaar bekend.
Wouter Sand ging er met de eer van door, zijn inzending werd het beste beoordeeld. Hij startte met de wc-rol op zijn voorhoofd, waarna hij deze in zijn nek legde. Vervolgens hield hij de bal nog enkele keren hoog. Dit deed hij met op de achtergrond de hymne van de Champions League. En zo kondigde hij hem zelf ook aan: “Mijn inzending is van Champions League-niveau.”
“De jury heeft gekeken naar vier aspecten: originaliteit, kwaliteit, vreugde en techniek. Het was een hele moeilijke keuze maar na lang overwegen vond de jury de inzending van Wouter de sterkste”, aldus Rob. Wouter krijgt de prijs (een kratje bier) - indien de gezondheidsvoorschriften het toelaten - persoonlijk overhandigd door Rob en zijn assistent Jari Wesselink.
MVV’29 2 wil iedereen verder succes en sterkte wensen in deze rare tijden. Let op elkaar en probeer gezond te blijven! En hopelijk kunnen we elkaar dan over een tijdje weer spreken op Frielinkpark!
 
Bekijk hier de video: https://photos.app.goo.gl/1QTGdBA3q61wYcsV7
 
 

TC nieuws: jeugdtrainers 1e selecties 20-21

2020-03-20

De technische commissie is blij te kunnen vermelden dat de bezetting voor de 1e selectie teams van MVV’29 voor seizoen 2020 – 2021 is ingevuld. Deze is als volgt:

 

JO11-1 Emiel Tieman

Emiel is al enkele jaren jeugdtrainer bij MVV’29. 

Voor het 2e achtereenvolgende jaar gaat hij de JO 11-1 onder zijn hoede nemen. 

Emiel is een enthousiaste jeugdtrainer die met veel plezier en passie training geeft en dit ook overbrengt op het team. Hij kan zich goed verplaatsten in de spelers en betrekt spelers op een mooie manier bij zijn spelbedoelingen .

Kortom voor ons de juiste man op de juiste plek.  

JO13-1  Ivo Letteboer

Ook Ivo begint aan zijn 2e seizoen als trainer bij de JO 13-1 nadat hij  daarvoor al jarenlang assistent trainer is geweest bij diverse jeugdteams. Hij is een trainer die investeert in zichzelf en jeugdspelers  wil bijstaan in hun individuele ontwikkeling waarbij plezier tijdens trainingen en wedstrijden voorop staat.  Ivo is een man die door het uitslag van de wedstrijd “heen kan kijken” en probeert het ontwikkelen van spelers centraal te stellen.

Dit lijkt vanzelfsprekend bij het opleiden van jeugdspelers maar dat is het niet. We zijn blij met het feit dat hij door wil gaan op de ingezette lijn.

JO 15-1 Tim Busscher

Net als zijn voorgangers, Emiel en Ivo , gaat ook Tim zijn 2e jaar,  in als trainer van de JO 15-1.

Hij geeft aan zich bij de JO 15-1 op zijn plek te voelen en de TC deelt dit gezien het feit dat de spelers graag onder hem trainen en spelen.  Ook Tim is een bevlogen en ambitieuze jonge jeugdtrainer en heeft het afgelopen jaar de spelersgroep naar een hoger niveau gebracht.

We hebben er alle vertrouwen  dat hij daar het komend seizoen ook weer vol voor gaat met voor een groot deel een andere spelersgroep. 

JO17-1 René Koekkoek

René gaat het 1e jaar in als trainer coach van de JO 17-1 en is dus nieuw bij MVV’29.  Hij heeft de nodige ervaring opgedaan als jeugdtrainer binnen SDC’12 en daarvoor  DOS’19, en was de laatste 4 seizoen trainer van O15-1, spelend op hoofdklasse niveau.

Hij heeft aangegeven graag de uitdaging aan te gaan om bij ons aan de slag te gaan en zich als

trainer – coach door te ontwikkelen door in de keuken te kijken bij een andere club.  We hopen dan ook van elkaar te leren. René wil graag een bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van spelers en de spelers leren samen te werken als team. 

JO 19-1 Wilmar Nieuwenhuis

Wilmar gaat zijn 3e jaar in als trainer coach bij de JO 19-01.

Als tc zijn we zeer tevreden zijn over zijn werkwijze waarin hij steeds probeert het maximale uit zijn spelersgroep te halen en spelers beter te maken.

Wilmar is een bevlogen en kundige  jeugdtrainer die veel van zijn spelers vergt maar ook kritisch kijkt naar zichzelf met als doel om als team zo goed mogelijk te presteren. 

Mede dankzij hebben hem we als club een start gemaakt met het introduceren van de digitale wedstrijdbespreking  waar hij een voortrekkersrol in heeft vervuld. 

We zien uit naar de samenwerking met deze jeugdtrainers en wensen allen veel succes bij hun  teams in de rest van het seizoen.   

De komende periode wil de technische commissie aan de slag,  als de corona maatregelen dit tenminste toelaten, met de teamindelingen en het kader voor het komende seizoen. 

Ook voor de  niet - selectie jeugdteams willen we proberen de randvoorwaarden te creëren opdat elke jeugdspeler – speelster met plezier kan blijven voetballen.  Om onnodig werk te voorkomen is het belangrijk dat, mochten leden zich af willen melden,  dit tijdig kenbaar te maken. Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen via  ledenadministratie d.m.v.  afmeldformulier van de site . Dit dient voor 31 mei dient te gebeuren . 

Na 31 mei zal de contributie het hele jaar worden doorbelast.  

Ledenadministratie MVV’29:  Melanie Snijders email: ledenadministratie@mvv29.nl  

 

 
De  technische commissie van MVV’29,
 
Barry Reekers, Ben Westerhof, Chris Busscher, Hans Wesselink, Richard Geelen,
Herman Scholten en Albert Olde Rikkert 
 

 

TC nieuws: selectietrainers 20-21

2020-03-20
De bezetting van de selectietrainers ziet er het komend seizoen als volgt uit: 
 
1e elftal Ruud Ottenhof
Ruud komt dus over van Zenderen Vooruit die hij nu bijna 3 jaar onder zijn hoede heeft gehad.
Hij  wordt de opvolger  van onze “eigen clubman”  Marcel Oude Nijhuis.  Ruud is voormalig aanvaller van Heracles Almelo, DOS’19 en SDC’12 en was assistent onder de hoofdtrainers Hans Bossink en Gerard Bos bij SDC’12 .  Hij is een ambitieuze trainer met een eigen visie en passie voor het spelletje en we denken dat hij prima past binnen MVV’29.  Ondertussen heeft hij al kennisgemaakt  met de club en is hij zich al een beetje aan het inwerken.  Vooralsnog ligt echter de prioriteit bij Zenderen Vooruit want daar wil hij het seizoen goed afsluiten.   
Assistent trainer 1e elftal Edwin Masselink
Edwin zal ook voor het 2e achtereenvolgende jaar  de hoofdtrainer,   1 trainingsavond assisteren en zondags waar mogelijk langs de lijn bijstaan.
Ook maakt hij dit seizoen onderdeel uit van de staf van de Beltona (beloften onder 23) en is hij nog in de race voor plaatsing voor de finaledag. 
Hij is een echte MVV’er , heeft een aantal jaren in MVV’29 1 gespeeld en heeft daarna menig jeugdteam o.a. de JO 19-1, JO 15-1 en JO 11-1 bij MVV’29 onder zijn hoede gehad. Daarnaast was hij ook 2 jaar trainer van Stevo JO 13-1. 
Hij is van onschatbare waarde als “cultuurbewaker”  van de club en is recht door zee.  Hij heeft een realistische kijk op het spelletje maar wil wel zelf graag de bal hebben en initiatief nemen waar dat kan.  Hij is een fervent aanhanger van aanvallend voetbal  en als speler had hij een broertje dood aan verdedigen .
2e elftal Rob Lamers
Hij was bijna 30 jaar het gezicht van het Almelo’s weekblad maar voor ons  wordt hij voor het 2e jaar het gezicht en de trainer - coach van MVV’29 2. Hij heeft het plezier bij de groep weer helemaal teruggebracht door zijn manier van leiding geven en weet jongens voor zich te winnen.
Hij is een no nonsense trainer  en zijn kracht is dat hij het simpel houdt.  Hij heeft laten zien prima binnen onze vereniging te passen en kent ook zijn plek als 2e trainer
 
Frank Snijders keeperstrainer selectie keepers
Frank gaat zijn 2e seizoen in als keeperstrainer bij de selectie. Heeft dit in het afgelopen jaar gecombineerd met keeperstraining bij PH en FC Twente jeugd.
Frank is een “vakman pur sang” en nog steeds  bezeten van het keepersvak.
Keepers zijn erg enthousiast over zijn training en werkwijze. Het lukt hem steeds vernieuwend bezig te zijn. Doet alles met een helder doel en brengt dit duidelijk over op zijn keepers. 

 

De TC is blij, bovenstaande functies inmiddels vervuld te hebben maar toch is de invulling van de staf van 1 nog niet helemaal ingevuld.

Robbin Meijerink heeft te kennen gegeven te stoppen als verzorger aan het eind van het seizoen. Het lobbyen binnen Saxion en ROC  heeft helaas nog geen reactie opgeleverd.

Daarnaast heeft ook John Nijhuis, grensrechter van 1, te kennen gegeven op de zondagmiddag niet meer beschikbaar te zijn. We zijn als tc dus op zoek naar vervangers voor hen.

Mocht je iemand weten, geef me dan een seintje via mail of een appje.

albert@olderikkert-everlo.nl  06 14941287.

 

Namens de TC van MVV’29 Albert Olde Rikkert

MVV29 sluit per direct de accommodatie!

2020-03-15

UPDATE MEDEDELINGEN NAAR AANLEIDING VAN CORONAVIRUS

Gezien de laatste ontwikkelingen hebben wij moeten besluiten dat alle activiteiten gerelateerd aan MVV’29 tot en met 6 april komen te vervallen. Trainingen, wedstrijden en oefenwedstrijden komen daarmee te vervallen. Het betekent ook dat:

· Het Frielinkpark gesloten is;

· Er geen gebruik gemaakt mag worden van de velden;

· De kantine is gesloten (overdag en ’s avonds);

· De vrijwilligersavond op 27 maart niet door gaat;

· De Gemeentelijke Voetbalquiz op 3 april niet doorgaat.

We bekijken samen met de organiserende commissies of we deze evenementen kunnen doorschuiven naar een latere datum.

Houd de website in de gaten voor eventuele updates.

MVV29 en DSVD delen de punten!

2020-03-09

Op zondag 8 maart mocht MVV 29 in Deurningen aantreden voor de wedstrijd tegen DSVD.
 

De wedstrijd begon voortvluchtig voor MVV’29,  en na een steekpass van Cas werd Bart Oerbekke de diepte in gestuurd, en deze legde hem op zijn beurt breed voor de meegelopen Thijs Kamphuis die hem voor een leeg goal kon inschieten. Zo stond er vroeg in de wedstrijd de 0-1 voorsprong op het scorebord. Hierna volgden een paar fysieke minuten waarin er enkele kaarten aan de kant van DSVD vielen. In de extra tijd van de eerste helft was er een ouderwetse scrimmage voor de goal van MVV’29 waarbij de bal een hand raakte en de scheidsrechter besloot resoluut en gaf een penalty aan DSVD. Deze 11 meter trap werd goed ingeschoten. Zo gingen de 2 ploegen met een stand van 1-1 de rust in.

De tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. DSVD hanteerde de lange bal en was vooral aan het gokken op de tweede bal. Er waren enkele kleine kansen die vooral ontstonden vanuit dode spelsituaties, rond de 70ste minuut kreeg een speler van DSVD zijn tweede gele kaart en stond DSVD dus met een mannetje minder op het veld. Hierdoor ontstonden er veel ruimtes aan de zijkanten voor MVV. Dit resulteerde ook in enkele goeie kansen maar deze werden niet omgezet in doelpunten. De extra tijd werd erg hectisch met een aantal grote kansen voor MVV’29. Toch kwam de thuisploeg er nog een keer uit met een gevaarlijke omschakeling maar deze werd met een tackle van Bart Boerrigter onschadelijk gemaakt. Bart maakte de 90 minuten vol en moest inrukken met een rode kaart.

Daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en ging MVV dus met 1 punt terug.

 

De volgende wedstrijd van MVV 29 is LSV thuis. Wij hopen op uw komst, tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.