Verdiende en duidelijke nederlaag MVV JO19-1 tegen Deto

2022-09-20

Verdiende en duidelijke nederlaag MVV JO19-1 tegen Deto

Op de zaterdagmiddag stond weer de 3de bekerwedstrijd op het programma. De jongens van MVV kwamen namelijk op bezoek bij het Vriezenveense DETO. Om kwart voor 1 werd de bal afgetrapt. MVV begon erg slecht aan de wedstrijd en hierdoor viel er al een snelle 1-0 voor DETO. Kort daarna vloog ook de 2-0 er in.

MVV moest dus wakker worden en reageerde hier snel op, Tom Koek schoot de bal namelijk strak over het natte veld laag in de hoek. Helaas viel al snel weer de 3-1. Net voor rust schoot Lars Langejans de aansluitingstreffer en ging MVV met een beter gevoel de rust in.

MVV begon erg sterk aan de 2de helft en scoorde uit een prachtige counter de gelijkmaker door Tom Goossen. De 3-4 hing in de lucht voor MVV maar toch vloog de bal aan de andere kant van het veld erin. Hierna kakte MVV helemaal in en vlogen de goals om de oren. Het eindigde bij een afstraffing van 7-3.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.