Bedrijventoernooi MVV29 wederom een succes

2022-06-23
Afgelopen zaterdag stond het jaarlijkse MVV’29 bedrijventoernooi voor sponsoren op het programma.
Onder prachtige en vooral warme omstandigheden werd er om 15:00 uur afgetrapt. In een 3-tal poules werd er als vanouds gestreden om de felbegeerde ‘Gerald Telgenkamp-bokaal’.
Uiteindelijk wisten de manschappen van Wissink Vastgoedonderhoud, Timmerfabriek Groothuis, Voshaar Administraties en Hofhuis Keukens voldoende punten binnen te sprokkelen om zodoende deel te mogen nemen aan de halve finales.
De halve finales waren tot in de laatste seconden zeer spannend en het was Hofhuis Keukens en Voshaar Administratie dat uiteindelijk als winnaars uit de bus kwamen.
De finale was wederom spannend. Pas in de dying seconds van de wedstrijd wist Hofhuis Keukens de winnende binnen te schieten en zodoende gingen zij er met de felbegeerde bokaal vandoor voor het 2e jaar op rij!
De sportiviteitsprijs werd gewonnen door Schröder Interieurs
Al met al was het een zeer geslaagd en uiterst sportief toernooi. Afsluitend heeft er een gezamenlijke barbecue plaatsgevonden en was er tijd om de dag na te bespreken met een drankje.
Wij willen graag alle deelnemers en vooral sponsoren nogmaals hartelijk danken voor deze fantastische editie. Tot volgend jaar!
De Toernooicommissie
MVV’29
Deelnemende teams/sponsoren:
- Albo Deuren
- Lichtcentrum Hengelo
- Timmerfabriek Groothuis
- Fysiotherapie Langeveld
- Autogroep Twente
- Voshaar Administraties
- Wissink Vastgoedonderhoud
- Hoppenbrouwers Techniek Almelo
- Kuipers Electronics
- Huub Monfils
- Hofhuis Keukens
- Ter Horst Wonen & Projecten
- Schröder Interieurs

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.