Trainersnieuws MVV29 2: Rob Lamers stopt na het seizoen, Recit Latul zijn opvolger

2022-01-14

Na afloop van het huidige seizoen zal er een wisseling van de wacht plaatsvinden op de trainersstoel van het 2e elftal van MVV’29. Na drie seizoenen draagt Rob Lamers het stokje over aan Recit Latul.

Vertrek Rob Lamers
Onlangs heeft Rob Lamers, de huidige oefenmeester van MVV’29 2, te kennen gegeven aan het einde van het seizoen te stoppen bij MVV’29. Hiermee komt een einde aan de prettige samenwerking met deze ‘people manager’ die de afgelopen jaren met veel enthousiasme leiding heeft gegeven aan de spelersgroep en staf van het 2e elftal. Hij vertrekt met pijn in het hart. De reden om te stoppen is dat hij zijn huidige werkzaamheden niet goed kan combineren met het trainerschap bij MVV’29.

We wensen hem heel veel succes in zijn verdere trainersloopbaan, mogelijk wat dichter bij huis. Maar hij is eerst van plan om het lopende seizoen met het 2e elftal goed af te sluiten en wij gunnen hem een mooi afscheid bij onze vereniging!

‘Coming man’ Recit Latul
De technische commissie van MVV’29 is verheugd te kunnen melden dat het gelukt is om een vervanger voor Rob te vinden. Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Recit Latul aangetrokken als trainer van MVV’29 2. Als speler heeft hij zijn sporen verdiend bij SVVN en ON, waar hij in het 1e elftal heeft gespeeld. Daarnaast heeft hij het zelfs tot de A1 en het 2e elftal van Heracles Almelo geschopt.

Als trainer is hij al vanaf 2015 onafgebroken werkzaam bij PH. Begonnen als assistent bij JO19-1 en vervolgens als trainer op eigen benen bij JO17-1, JO19-1 en het Beloftenelftal (O21). Inmiddels is hij bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van het PH 2. Hij is in het bezit van UEFA C (TC 3) en UEFA B (TC 2). Hij heeft aangegeven dat het voor zijn ontwikkeling goed is om eens ‘in de keuken’ bij een andere vereniging te kijken.

We halen met Recit een talentvolle trainer in huis die met kennis, passie en enthousiasme aan de slag wil om de spelers en het team beter te maken. Wij kijken uit naar de samenwerking met hem.

TC MVV’29


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.