Brusche Elektrotechniek B.V. blijft hoofdsponsor MVV29

2022-01-10

Brusche Elektrotechniek heeft het contract als hoofdsponsor met vijf jaar verlengd. Het spreekt voor zich dat we hier erg blij mee zijn! Voor Brusche Elektrotechniek is het de derde keer dat men zich als hoofdsponsor aan onze vereniging bindt. Ook in het verleden (met ingang van het seizoen 1989-1990 en 2016-2017) is Brusche Elektrotechniek al eens ruim 10 jaar hoofdsponsor geweest.

Brusche Elektrotechniek, al bijna 65 jaar een begrip in Almelo en omstreken, heeft ruim 100 medewerkers in dienst en houdt zich bezig met elektrotechniek voor de utiliteitsbouw, beveiligingstechniek, industriële automatisering, panelenbouw en service en onderhoud.

Het bedrijf is opgericht door Harry Brusche, tevens oud-voorzitter van MVV '29. In 2016 is door Hennie Nijhuis en Bertus Wetering het bedrijf overgenomen, beide oud-werknemers van Brusche. Dat Brusche niet stil is blijven staan, blijkt uit het feit dat, naast de verhuizing naar de A-Locatie aan het Twentepoort West 29 in 2020, dit jaar is besloten de activiteiten verder uit te breiden met de oprichting van Brusche Process Technology BV. Nijhuis en Wetering zijn samen met Andy Roeloffzen en Ewald Kosters per 1 mei 2021 dit nieuwe bedrijf gestart.

Brusche Process Technology zal zich voornamelijk bezig gaan houden met projecten die te maken hebben met duurzaamheid. Bij duurzaamheid denken we al gauw aan zonnepanelen of elektrisch auto rijden maar er is natuurlijk veel meer te doen. In het nieuws horen we allemaal veelvuldig de kreet CO2 uitstoot, en de noodzaak tot het beperken hiervan. Brusche Process Technology gaat hiermee aan de slag!

Uiteraard zullen het niet alleen projecten zijn die te maken hebben met CO2, ook werktuigbouwkundige en proces optimalisatie projecten behoren tot de mogelijkheden. Brusche Process Technology kan deze werkzaamheden van engineering tot en met de realisatie uitvoeren. De toevoeging Process Technology aan het Brusche bedrijf maakt dat er extra toegevoegde waarde ontstaat door de combinatie van Industriële automatisering en procestechniek.

Wil je ook deel uit maken van dit geweldige team? Kijk dan snel op de website van Brusche (brusche.nl) of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie!

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.