Nieuwjaarsreceptie in coronatijd

2022-01-08

Rond deze tijd van het jaar staat normaal gesproken de Nieuwjaarsreceptie gepland, maar deze kan in verband met de huidige coronamaatregelen voor het tweede jaar op rij helaas niet plaatsvinden. Daarom hebben we ervoor gekozen om samen met de gloednieuwe Communicatiecommissie onderstaande video te maken om je toch te voorzien van de nodige informatie over verschillende zaken en de toekomst van de club.

De traditie was dat we de jubilarissen in het zonnetje zetten tijdens de Nieuwjaarsreceptie in de kantine. Dit is nu dus helaas ook niet mogelijk. Vandaar dat we besloten hebben dit te verplaatsen naar de eerstvolgende ledenvergadering.

Met sportieve groet,

Bestuur MVV'29

 

Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=QrSn7WsuoiY


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.