Jeugd MVV29 start met VTON app

2022-01-06

MVV'29 heeft zich onlangs aangesloten bij het Regioplan van de FC Twente/Heracles Academie. Dit initiatief is genomen om het voetbalniveau van de jeugd te verbeteren in de regio. Door de samenwerking met de FC Twente/Heracles Academie kunnen wij gebruik maken van de VTON app.

In deze app staan leerlijnen voor verschillende leeftijdsgroepen, waardoor iedere jeugdspeler, in welk team dan ook, dezelfde technieken kan ontwikkelen op zijn/haar niveau. Deze trainingen zijn bedacht en uitgevoerd door trainers van de FC Twente/Heracles Academie. Ook bevat de app beeldmateriaal van de individuele oefenvormen, maar ook hoe de pionnen moeten worden neergezet, waardoor het voor een trainer makkelijker wordt om een training te geven.

Trainers en leiders van de jeugdteams krijgen een mailtje met meer informatie over de app en hoe het gaat werken. Mocht je als trainer of leider geen mail hebben ontvangen over deze app, kan er contact worden opgenomen met Niels Goossen (ngoossen01@gmail.com).
Hij is door de TC gevraagd om de VTON app binnen het jeugdkader vorm te geven en te beheren. Voor vragen of opmerkingen kan er dus ook contact met Niels worden opgenomen.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.