Vrijwilligers en sponsoren bedankt!

2020-12-20
Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers en sponsoren en dat geldt ook voor MVV’29.
 
Gelukkig heeft onze vereniging vele vrijwilligers die er voor zorgen dat alle teams wekelijks kunnen trainen en voetballen. Of het nu gaat om trainers, leiders, kantinemedewerkers, onderhoud van de accommodatie, scheidsrechters, commissieleden en alle andere vrijwilligers. Zonder uitzondering zijn zij nodig en zorgen zij voor een soepel draaiende vereniging! Ook de sponsoren willen wij bedanken, wij waarderen jullie steun in voor- en tegenspoed!
 
Vandaag zijn deze vrijwilligers en sponsoren bedankt middels het bezorgen van een attentie op het huisadres.
Ondanks de informatie van velen kan het zijn dat per abuis iemand is vergeten. Ontdek je dit, meld dit dan bij Sandra Grootelaar-Lesscher op mailadres: penningmeester@mvv29.nl.
                                   
Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.