Coronamaatregelen bij MVV29 na 13 oktober!

2020-10-14
Corona update 13 oktober: competitie voor alle teams voorlopig on hold maar trainingen voor de jeugd mogen gewoon doorgaan
 
Minder goed nieuws dit maal: Voor alle teams komen de competities tot nader order stil te liggen. De jeugd mag gewoon blijven trainen terwijl dat voor de senioren alleen mag in groepjes van maximaal 4 personen. Dit betekent dat er vanaf woensdag 14 oktober 22.00 een paar extra beperkingen gelden, waar wij ons bij MVV’29  ook aan gaan houden. Concreet betekent dit in ieder geval voor de komende twee weken (dus tot en tot en met 28 oktober) bij ons op het park:
 
 • De komende twee weekenden gaat onze accommodatie op slot. Dus op 17 en 18 oktober en op 24 en 25 oktober geen wedstrijden of trainingen op zaterdag en zondag.
 • De komende twee weken (vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur tot en met woensdag 28 oktober) kan er door alle jeugdteams door de week gewoon worden getraind.
 • De komende twee weken (vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur tot en met woensdag 28 oktober) kan er door de seniorenteams door de week niet gewoon worden getraind. Dit is slechts toegestaan in groepjes van maximaal 4 personen waarbij de 1,5 meter afstand uiteraard geldt
 • Er kan de komende twee weken geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en de douches  
 • De kantine en het terras blijven gesloten. Aangezien ook de horeca vanaf 14 oktober 22.00 uur tot nader order moet sluiten kunnen we als MVV de komende tijd op zondag ook geen gebruik maken van de Kampkuiper. Dit vinden wij jammer en we willen de familie Kampkuiper bedanken voor hun gastvrijheid de afgelopen twee zondagen.
 • Dit betekent ook dat er geen vergaderingen en bijeenkomsten  plaatsvinden in de kantine
 
We hebben bewust gekozen om de aanvullende maatregelen in eerste instantie voor een periode van twee weken af te kondigen. Het kabinet heeft namelijk aangegeven dat over twee wordt gekeken hoe we er voor staan. Afhankelijk van die uitkomsten bekijkt MVV ook hoe we verder gaan met de maatregelen.
 
 
Voor iedereen die ons sportpark opkomt om te trainen vragen we:
 • Registreer je zodra je de accommodatie op komt lopen
 • Houd 1,5 meter afstand als je niet aan het sporten bent. Dit geldt zowel binnen als buiten!
 • Desinfecteer je handen zodra je de accommodatie  op komt lopen, het apparaat staat ervoor klaar
 • Ben je klaar met trainen: blijf niet hangen, ga direct naar huis
 • Als je niet in orde bent, blijf thuis
 • Als je getest bent en besmet blijkt, laat het ons direct weten
 
 
Maatregelen bedenken en treffen is 1, ons eraan houden is 2. Dat vinden we nog wel eens lastig, maar het is echt de enige manier om het virus buitenspel te zetten. Werk met ons mee en zorg ervoor dat we samen kunnen blijven voetballen!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.