MVV29 vs Corona Battles Senioren Week 1

2020-04-05

Antwoord Battle week 1: Sjoerd Oude Geerdink

Winnaar: Kai Wesselink

 

Compilatie inzendingen


 

Tip 1

Tip 1: Een MVV’29-shirt met rugnummer 4. 

Sjoerd oude Geerdink is speler van het 4e elftal van MVV’29, vandaar een shirt van MVV’29 met daarop het nummer 4.

Tip 2

Tip 2: Een video waarin Johnny Steggink wordt nagespeeld, die een biertje besteld bij barman van De Voltreffer, Peter Voshaar.

Bekende MVV’er Johnny Steggink wordt nagespeeld, omdat de alom bekende bijnaam van Sjoerd ‘Johnny’ is. Daarnaast wordt op de achtergrond een nummer van Koos Alberts afgespeeld. De zanger waarmee Sjoerd een duet zong op het eindfeest 2 seizoenen geleden. Daarnaast staat Sjoerd bekend als een groot fan van wijlen Alberts.  

 

Tip 3

Tip 3: Een afbeelding met daarop een kleurplaat, een trouwring en een microfoon. Daarnaast de zin: Tegen zijn familieleden zeggen mensen vaak ‘ja’. 

De kleurplaat is een verwijzing naar het feit dat de moeder van Sjoerd, Anita, lerares van jonge kinderen is. De trouwring verwijst naar vader Henny, die regelmatig mensen trouwt. De microfoon heeft een dubbele betekenis: Sjoerd wil zelf nog weleens met een microfoon in de hand een nummer van Koos Alberts zingen, terwijl zijn broer Ties ook vaak een microfoon gebruikt als hij als dj werkt. De zin die in beeld was verwijst naar zijn vader Henny, aangezien mensen het jawoord geven in zijn bijzijn. Daarnaast zit Henny, net als Anita en zijn andere broer Joost, in het onderwijs en dienen mensen hen ook vaak ‘ja’ te zeggen.

Tip 4


Tip 4: Een video waarin een schilder wordt nagedaan.

Sjoerd is schilder van beroep.

Tip 5


 

Tip 5: Een shirt met een shirt van voetbalvereniging De Tukkers.

Sjoerd woont in Albergen, de plaats waar voetbalvereniging De Tukkers gevestigd is.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.