Vanaf aanstaande maandag starten de MVV29 vs Corona Battles

2020-04-04

De personen die social media enigszins in de gaten houden, zal het niet ontgaan zijn: verschillende (amateur)clubs proberen de eigen leden zoveel mogelijk ‘bezig’ te houden in deze tijden zonder voetbal. Uiteraard willen we als MVV’29 niet stil zitten en iets voor de leden opzetten, waarin jullie je energie even kwijt kunnen. En niet een standaard challenge, zoals er al zoveel zijn… Nee, we proberen creatief, origineel en ludiek te zijn de komende weken! Vanaf a.s. maandag starten we met twee opdrachten per week, onder de noemer van ‘MVV vs Corona Battles’.

Speluitleg

Er worden wekelijks op maandag twee opdrachten geplaatst op de sociale media kanalen, waarbij er onderscheid is gemaakt tussen de jeugd en de senioren. Bij het bekend maken van de opdrachten zal dit ook duidelijk worden vermeld. Je bent er echter vrij in om een inzending te doen voor beide opdrachten.

Om een beeld te geven van hoe deze opdrachten tot uitvoer worden gebracht:

  • Dagelijks (voor 12.00 uur) zal er via onze sociale media kanalen een hint gegeven worden die jullie kan helpen met het achterhalen van de oplossing van onze wekelijkse battle!
  • Dat betekent dat zodra iedere maandag de opdracht bekend is geworden, er iedere dag een hint zal worden weggegeven.
  • Jullie hebben iedere week tot uiterlijk zaterdag 12:00 uur de mogelijkheid om het antwoord in te sturen, uiteraard op een zo creatief mogelijke wijze.
  • De winnaar zal in het weekend bekend gemaakt worden en de prijzen zullen worden overhandigd zodra de maatregelen van het RIVM dit weer toelaten met betrekking tot het coronavirus.

Creativiteit wordt beloond

Voeg extra waarde toe aan het door jou gegeven antwoord op de opdracht door middel van een video-opname. Hierbij wordt er beoordeeld op de creativiteit en levert je dit bonuspunten op. Laat het creatieve brein in je los en zorg ervoor dat jou inzending boven de anderen uitsteekt. Misschien zorg jij er op deze manier wel voor dat jij de weekprijs in de wacht sleept. Jouw inzending – uiteraard voorzien van jouw antwoord – mag ingestuurd worden via Whatsapp naar het volgende nummer: 06 24 48 95 82.

Mooie prijzen voor winnaars

Natuurlijk gaat het niet alleen om de reuring, nee… er staan ook echte prijzen op het spel! De invulling van de prijzen maken we nog niet bekend. Dit volgt op korte termijn. Schroom in ieder geval niet, want het zijn aantrekkelijk prijzen, waar iedereen plezier uithaalt! Naast de weekprijzen, zal er na afloop van de weken met battles ook een prijs beschikbaar worden gesteld voor de persoon met de meeste inzendingen gedurende de weken.

Let op: we houden ons te allen tijde aan de richtlijnen van de RIVM

Wij zullen alleen opdrachten uitwerken die overeenkomen met de richtlijnen en de maatregelen van de autoriteiten m.b.t. het Corona-virus. Neem dus ook zelf je verantwoordelijkheid en doe de opdrachten in je eentje en voer ze thuis uit. En uiteraard bepaalt iedereen zelf of hij/zij wel of niet meedoet. Als MVV’29 willen we alleen faciliteren en niet verplichten.

Meedenken wordt uiteraard gewaardeerd

Heb jij zelf ideeën voor de ‘MVV vs Corona Battle’? Schroom niet en deel je suggesties met ons, hieronder vind je onze contactgegevens:

Peter Voshaar – 06 52 30 61 32 / peter_voshaar@hotmail.com
Stefan Kerkhof – 06 37 38 52 53 / stefankerkhof@hotmail.com
Milan Weiss – 06 24 48 95 82 / milanweiss@live.nl
Jari Wesselink – 06 34 15 08 46 / jariwesselink@hotmail.com

Doe mee en blijf gezond!

Tot slot: MVV’29 wil iedereen verder succes en sterkte wensen in deze rare tijden. Hopelijk kunnen we elkaar toch vermaken op deze manier in deze onzekere tijden! Let op elkaar en probeer gezond te blijven! En hopelijk kunnen we elkaar dan over een tijdje weer spreken op Frielinkpark!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.