Nieuwe voorzitter en een nieuw bestuurslid

2020-03-25
Zoals de meesten van jullie weten, heeft Walter Busscher eind december 2019 zijn taak als voorzitter van MVV ’29 neergelegd. Het bestuur van MVV ’29 heeft sinds deze aankondiging zijn uiterste best gedaan om een nieuwe voorzitter te vinden. We zijn dan ook verheugd u mee te kunnen delen dat Peter Wensink zitting neemt in het bestuur van de vereniging en voortaan deze taak van kandidaat-voorzitter op zich neemt.
 
Peter is 52 jaar en woont sinds 1995 in Harbrinkhoek. Hij is getrouwd met Simone en vader van drie kinderen waarvan er twee bij MVV’ 29 actief spelend lid zijn. In het dagelijks leven is Peter werkzaam in de pensioenbranche. Hij heeft zijn eigen pensioenadviesbureau, Wensink Pensioen in Wierden.
 
 
Ook Erik Bakhuis hebben we als een nieuw kandidaat-bestuurslid mogen verwelkomen. Erik zal zich onder andere bezig gaan houden met de bestuurlijke organisatie binnen de vereniging.
Erik is een oude bekende binnen de vereniging. Hij is 52 jaar en getrouwd met Judith. Erik is werkzaam voor de Gemeente Tubbergen en Dinkelland. Ook Eriks zoons zijn actief spelende leden van MVV ’29.
 
Het bestuur was van plan om op korte termijn een ledenvergadering uit te schrijven om zowel Peter als Erik formeel voor te dragen als respectievelijk voorzitter en bestuurslid. Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus is dit echter niet mogelijk. Op de Algemene Ledenvergadering dit najaar zullen zij alsnog formeel voorgedragen worden. Ondertussen zullen beide mannen op kandidaatsbasis actief zijn.
 
Het bestuur is blij dat met deze twee toevoegingen het MVV bestuur weer op volle sterkte is en klaar is om onze vereniging door deze roerige tijd te loodsen.
 
Wij wensen zowel Peter als Erik veel succes toe in hun nieuwe functie en hebben er alle vertrouwen in dat ze van grote waarde zullen zijn voor onze mooie vereniging.
 
Namens het bestuur,
Vice-voorzitter MVV ‘29
 
Perry Kuiphuis
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.