MVV29 en DSVD delen de punten!

2020-03-09

Op zondag 8 maart mocht MVV 29 in Deurningen aantreden voor de wedstrijd tegen DSVD.
 

De wedstrijd begon voortvluchtig voor MVV’29,  en na een steekpass van Cas werd Bart Oerbekke de diepte in gestuurd, en deze legde hem op zijn beurt breed voor de meegelopen Thijs Kamphuis die hem voor een leeg goal kon inschieten. Zo stond er vroeg in de wedstrijd de 0-1 voorsprong op het scorebord. Hierna volgden een paar fysieke minuten waarin er enkele kaarten aan de kant van DSVD vielen. In de extra tijd van de eerste helft was er een ouderwetse scrimmage voor de goal van MVV’29 waarbij de bal een hand raakte en de scheidsrechter besloot resoluut en gaf een penalty aan DSVD. Deze 11 meter trap werd goed ingeschoten. Zo gingen de 2 ploegen met een stand van 1-1 de rust in.

De tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. DSVD hanteerde de lange bal en was vooral aan het gokken op de tweede bal. Er waren enkele kleine kansen die vooral ontstonden vanuit dode spelsituaties, rond de 70ste minuut kreeg een speler van DSVD zijn tweede gele kaart en stond DSVD dus met een mannetje minder op het veld. Hierdoor ontstonden er veel ruimtes aan de zijkanten voor MVV. Dit resulteerde ook in enkele goeie kansen maar deze werden niet omgezet in doelpunten. De extra tijd werd erg hectisch met een aantal grote kansen voor MVV’29. Toch kwam de thuisploeg er nog een keer uit met een gevaarlijke omschakeling maar deze werd met een tackle van Bart Boerrigter onschadelijk gemaakt. Bart maakte de 90 minuten vol en moest inrukken met een rode kaart.

Daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en ging MVV dus met 1 punt terug.

 

De volgende wedstrijd van MVV 29 is LSV thuis. Wij hopen op uw komst, tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.