Spelregelbewijs - nog niet behaald

2019-09-23

Onderstaande jeugdspelers hebben hun spelregelbewijs nog niet behaald, terwijl dit verplicht is. Bij deze het dringende verzoek aan de spelers om het bewijs alsnog te behalen, is namelijk verplicht om speelgerechtigd te blijven. Het gaat om de volgende spelers:

  • Bat Busscher
  • Cas van Enst
  • Tom Fikkert
  • Koen Goossen
  • Patrick Heuven
  • Maurits Holsink
  • Joost Nitert
  • Gert-Jan Paus
  • Damon Paus
  • Tim Pouwel

 

Hieronder nog wat extra informatie over het spelregelbewijs.

 

SPELREGELBEWIJS

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland; het maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – en begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen. Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn spelers geboren in 1998 verplicht het spelregelbewijs te halen.

OEFENEN EN EINDTOETS

Op www.voetbalmasterz.nl vinden jongeren de info die zij nodig hebben om in eerste instantie vijf oefenlevels te kunnen doorlopen, om uiteindelijk via de eindtoets het spelregelbewijs in de wacht te slepen. Bij het eerste oefenlevel moeten zij vijf van de tien vragen goed hebben om door te gaan naar level 2. Hierin moeten zes van de tien vragen goed zijn, in level 3 zeven van de tien, in level 4 acht en in level 5 uiteindelijk een aantal van negen. De oefenlevels kunnen zo vaak gemaakt worden als dat zij willen of nodig is om de levels af te sluiten met voldoende goede antwoorden. Dan zijn ze klaar voor de eindtoets. Die bestaat uit twintig vragen, waarvan de score minimaal zestien juiste antwoorden moet zijn. De jongeren hebben drie pogingen om de eindtoets te halen. Als dat om welke reden dan ook niet lukt, kunnen vereniging en lid samen bekijken hoe ze ervoor zorgen dat het lid alsnog slaagt. Het halen van het spelregelbewijs is verplicht voor aanvang van het seizoen, maar door het aanbieden van verschillende oefentoetsen is het voor iedereen mogelijk om het bewijs op tijd te behalen. Zie het als bij een zwemdiploma: iedereen die deelneemt, zal uiteindelijk slagen.

Haal je spelregelbewijs!

Ben je klaar om het spelregelbewijs te halen? Ja, activeer dan je account met de gegevens de je hebt gekregen. Na het activeren kan je inloggen en aan de slag.  

HEB JE VRAGEN? MAIL DAN NAAR SPELREGELBEWIJS@KNVB.NL


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.