MVV29 grijpt net naast rechtstreekse handhaving

2019-05-26
Op zondag 26 mei stond voor het eerste elftal van MVV’29 de laatste competitiewedstrijd op het programma tegen Barbaros. Voor MVV stond er veel op het spel. Bij winst was er nog kans op rechtstreekse handhaving.
 
MVV speelde de eerste helft zeer goed. Voor rust maakten de zwart-witten al 4 doelpunten en achterin werd verder niks weggeven. Het enige wat er kwalijk kon genomen worden is dat het bij rust niet 6, 7-0 stond tegen een mat Barbaros.
 
Na rust kon gaf MVV het echter weg. Het spel was onrustig en zo kon Barbaros terugkomen in de wedstrijd. Na een uur spelen was het 4-3. Bij directe concurrent stond het inmiddels 1-1 en MVV wist dat het een grotere score moest neerzetten om voorbij Vogido te gaan mocht Vogido verliezen. Uiteindelijk kwam de 5-3 er ook via Niek Scholte Lubberink. Vogido stond achter met 2-1 en MVV had nog een doelpunt nodig. Helaas was er te weinig tijd meer voor een zesde treffer. 
 
MVV moet zich nu opmaken voor de nacompetitie om hun plek in de 2e klasse te behouden. De eerste van mogelijk drie finales wordt thuis gespeeld tegen buurman De Tukkers. Zondag 2 juni om 14.00 uur wordt er afgetrapt op Frielinkpark. Tot dan!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.