In één week 4 KNVB diplomisten rijker!

2019-05-24
Het diplomafestijn begon op de vrijdagavond met 2 diploma’s voor de cursus Keeperstrainer C. Deze diploma’s zijn door de heer de Grip uitgereikt aan Jan Goossen en Stefan Holslag. Jan en Stefan hebben 4 loodzware cursusavonden gehad, ze hebben onder andere een training gegeven en heel veel oefeningen gemaakt als huiswerk.
 
Maandagavond zijn de laatste twee diploma’s uitgereikt door de heer Draaijer voor de cursus Verenigingsscheidsrechter. Niels Goossen en Jurrian Bruns waren hier de gelukkigen. Bij deze cursussen hebben de heren een wedstrijd gefloten en hebben 4 verslagen gemaakt van wedstrijden die ze hebben gefloten bij MVV’29.
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.