MVV’29 pakt 3 belangrijke punten tegen Achilles’12

2019-05-05

Om 14:00 was de aftrap van Achilles’12-Mvv’29, beide ploegen moesten vol aan de bak om de 3 punten binnen te halen. 

Mvv begon sterk aan de wedstrijd en dat was na 6 min ook op het scorebord terug te zien, Koen ter Wee en Stan Oude Avenhuis waren trefzeker, een ongekende start voor de ploeg uit Harbrinkhoek. Achilles was wakker geschud en moest opzoek na de aansluitingstreffer en dat deden ze ook. Binnen 30 minuten stond het al 2-2 en dat was tevens ook de ruststand

Achilles begon de 2e helft sterker dan MVV maar het was MVV dat de gevaarlijkste kans kreeg, helaas werd dit nagelaten door onze aanvaller Koen Ter Wee. Achilles schakelde snel om en maakte de 3-2 en 5 minuten later wist de ploeg uit Hengelo weer het net te vinden na een droog zondag schot kon Stan Rewinkel de bal uit het net halen. Mvv ging hierna opzoek naar een doelpunt, en het harde werken beloonde zich met 2 goals die gemaakt werden door Thijs Kamphuis en Koen ter Wee. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te gaan, maar een lange bal van Jordy Groot viel goed voor onze aanvaller Koen Ter Wee, die de bal beheerst achter de keeper schoot. Na 90 minuten stond er dan ook 4-5 op het scorebord en dit was tevens ook de eindstand.

Aankomende zondag 12 Mei is Suryoye-Mediterraneo de tegenstander op het Frielinkpark 14:00. Tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.