Rabo Clubkas Campagne, stem vanaf 19 maart

2019-03-12

Jouw stem is geld waard voor MVV’29!

Rabobank Noord en West Twente organiseert de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt € 200.000,- beschikbaar voor haar klanten. MVV’29 en Stichting Frielinkpark doen ook mee aan deze campagne.

 

Stemmen:

Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting.  Elke stem is geld waard! Er kan dus bijvoorbeeld 2 keer op MVV’29 worden gestemd en 1 keer op een andere vereniging!

Stemmen kan hier: https://www.clubkascampagne.nl/nwt/clubkascampagne

De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €200.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. MVV’29 ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.  Dus hoe meer stemmen hoe meer geld voor onze bestedingsdoelen!

 

Bestedingsdoel:

Bij MVV’29 zijn de platte daken van de kleedkamers toe aan renovatie. De dakbedekking is versleten. Daarnaast gaan we het dak ook beter isoleren. Door betere isolatie zullen de energiekosten dalen.

 

Oproep aan alle leden:

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Stem daarom op MVV’29 tijdens de Rabo Clubkas Campagne. Stemmen kan van 19 maart tot met 7 april.

Let vanaf 19 maart op jouw post in de brievenbus of emailbox. Je ontvangt van de Rabobank een brief met uitleg over hoe je kunt stemmen via internet. Het is voor jou gratis en levert de club geld op!

 

Bedankt alvast voor jouw steun! Vergeet niet te stemmen via https://www.clubkascampagne.nl/nwt/clubkascampagne

 

Sportieve groeten van MVV’29 en Stichting Frielinkpark

 

Kijk voor meer info over deze campagne op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-west-twente/rabo-clubkas-campagne/

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.