Jubileumfeest MVV29 op vrijdag 29 maart: uitnodiging voor alle leden, vrijwilligers en sponsoren

2019-02-28

29 maart 1929 staat in de boeken als de datum dat Mariaparochie Voetbal Vereniging ’29 het daglicht zag, daarom vieren we op vrijdag 29 maart van dit jaar ons jubileum: 90 jaar! Dit heuglijke feit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom nodigen we jullie allen (leden, vrijwilligers en sponsoren), namens het hoofdbestuur, uit voor de grandioze feestavond ter ere van ons lustrumfeest.

Datum van de feestavond: Uiteraard op de oprichtingsdatum van 29 maart, een vrijdagavond
Locatie: Sportkantine ‘De Voltreffer’
Aanvang: 20.00 uur
Voor wie: Alle leden, vrijwilligers en sponsoren

Humoristische anekdotes van Sierd de Vos in samenwerking met Eddy van der Ley

Voor de speciale feestavond is door de Verwencommissie van MVV’29 een gezellig, avondvullend programma samengesteld. De avond start met een openingswoord van onze voorzitter Walter Busscher, daarna pakt de alom bekende Sierd de Vos het podium. De humoristische sportverslaggever zal anekdotes uit zijn leven vertellen op zijn eigen, unieke manier. Tegenwoordig is De Vos veel te horen als commentator bij Spaanse voetbalwedstrijden op Ziggo Sport, terwijl hij in het verleden onder andere voor de NOS en RTL 7 werkte. De Vos wordt deze avond bijgestaan door journalist Eddy van der Ley, die in het verleden succesvolle avonden aan elkaar praatte in onze Sportkantine met Wim Kieft en eerder met Jan Mulder en Michel Jansen.

Muzikale klanken van DJ Ties OG en speciale gast

Na deze sportieve maar bovenal humoristische verhalen van De Vos en Van der Ley, wordt de gezellige feestavond kracht bijgezet door de muzikale omlijsting van DJ Ties OG. Speciale gast zal een  bekende Nederlandse volkszanger zijn. Hij is bekend van diverse meezingers en met zijn warme stem geluid weet hij altijd de juiste snaar te raken.

MVV’29 hoopt op een gezellige avond in het bijzijn van vele leden, vrijwilligers en sponsoren

Kortom, het belooft een avond te worden die je niet mag missen, een avond voor ieder wat wils. Natuurlijk wordt voor een hapje en een drankje gezorgd. MVV’29 hoopt op een grote opkomst en heet jullie allen van harte welkom op 29 maart in onze Sportkantine. Tot dan!

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.