MVV29 geeft binnen 5 minuten wedstrijd weg!

2018-03-18

Afgelopen zondagmiddag moest MVV’29 aantreden op een winderig en zeer koud Frielinkspark tegen Bon Boys uit Haaksbergen.  Beide ploegen waren in de 1e helft gelijkwaardig en na 20 minuten voetballen kwam de thuisploeg op een voorsprong. Linksbuiten Niek Busscher wist na een goede voorzet vanaf de rechterflank de keeper kansloos te laten en zo de 1-0 voorsprong op het scorebord te zetten. Na deze openingstreffer bleef MVV’29 doorgaan met goed veldspel en kreeg het meer kansen om de score te verdubbelen. Toch waren het de gasten uit Haaksbergen die de gelijkmaker scoorde en zo de stand op 1-1 bracht. Vlak voor rust kreeg MVV’29 de kans op 2-1 maar Ramon Lesker kopte de bal op de paal. Direct hierna kwam Bon Boys op 1-2 en hiermee was de ruststand bereikt.

Na de rust wou MVV’29 doorgaan met het vertoonde spel van de 1e helft, maar helaas pakte dit totaal anders uit. Binnen 5 minuten kreeg MVV’29 3 goals om de oren. De thee was dus slecht gevallen en de wedstrijd leek gespeel. Direct na de 1-5 was het Kai Wesselink die iets terug deed en de zwart –witte brigade weer iets hoop gaf. Helaas kreeg deze treffer van Kai geen vervolg, waardoor MVV’29 een 2-5 nederlaag leed .

Volgende week mag MVV’29 weer aan de bak en dan speelt het de derby tegen het matig presterende Luctor et Emergo. De ploeg van trainer Kenan  Durmuşoğlu ging dit seizoen vol voor de titel, maar dit is nog niet terug te zien in de resultaten.

De manschappen van trainer Marcel oude Nijhuis zullen er alles aan doen om komende zondag de 1e driepunter van 2018 in de wacht te slepen.

Aanvang is 14:00 en men rekent op support in grote getale,


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.