Tukkers JO11-3 - MVV 29 JO11-4 IT GIET OAN!

2017-12-08
Na het onverwachte vrije weekend van vorige week, de regen gunde ons een uitslaap zaterdag, was er dit weekend opnieuw onzekerheid. Dit keer was het de kou die het spannend maakte. Piet Paulusma en de voetbal-app. werden de voorgaande dagen nauwlettend in de gaten gehouden om er zeker van te zijn dat de wedstrijd dit weekend wel door zou gaan. Toen zaterdagmorgen om 9 uur nog steeds geen melding was binnengekomen wisten we het zeker. IT GIET OAN! Gewapend met thermokleding, handschoenen en mutsen togen we richting Albergen voor de clash met De Tukkers. 
 
Na de warming-up en het vrij maken van het veld, er liepen nog enkele verdwaalde pinguïns op het pupillen veld van de Tukkers, blies de scheids om klokslag vijf over tien op zijn fluit en waren we los. Tenminste dat was de bedoeling maar zoals al vaker aangegeven bestaat de E4 louter uit diesels, en zeker met dat koude weer kost het even tijd voordat die warm zijn. Het duurde dan ook niet lang of de bekende 1-0 achterstand stond op het scorebord. 
 
We zitten serieus na te denken om een verzoek bij de KNVB neer te leggen of wij onze wedstrijden niet met een 1-0 achterstand kunnen beginnen. Dan hebben we dat alvast gehad en kunnen we gelijk beginnen met voetballen.
 
Maar goed terug naar de wedstrijd. Na de 1-0 lieten de Tukkers zich behoorlijk terugzakken en kwamen wij steeds meer in balbezit. Dat resulteerde in een paar aardige kansen die helaas, door de goed spelende keeper van de Tukkers, onschadelijk werden gemaakt.  Gaandeweg de eerste helft werden onze diesels warmer en warmer met als resultaat toch nog een comfortabele 1-3 voorsprong met de rust. 
 
De tweede helft gaf hetzelfde beeld als het einde van de eerste. Veel balbezit, veel (gemiste) kansen, dominant voetbal en uiteindelijk nog 1 doelpunt. 
 
Een mooi resultaat waarmee we ons met een goed gevoel kunnen opmaken voor de   wedstrijd van het jaar, de wedstrijd die je niet mag missen, de zwart-witte clash, de derby van de derby’s ...............
 
MVV’29 JO11-3 vs MVV’29 JO11-5
 
Tot volgende week, 10 uur, veld 2-2.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.