MVV 29 JO11-1 In the winning mood, maar daarna verloren

2017-12-08
Zaterdag 18 november speelden we een thuis wedstrijd om 10:00 uur tegen Luctor et Emergo. Luctor heeft het net als ons ook moeilijk in deze 1ste klasse. Om 10:00 uur precies trapten we af.
 
We hadden de wind in de rug en maakten daar gebruik van. Het was zoals wel vaker dit seizoen Nout die de 1-0 maakte. We drongen nog wel aan maar tot echte kansen kwam het  niet. De ruststand was dus 1-0.
 
In de tweede helft maakte Luctor gebruik van de wind en we kwamen er steeds moeilijker onder de druk van Luctor vandaan. Echter in een prachtig opgezette aanval over verschillende schijven was het weer Nout die het net trof, 2-0. Dit was een sein voor Luctor om alles op alles te zetten en ze maakten dan ook de aansluiting treffer, 2-1. Door de zeer sterk spelende Bram en de goed keepende Vincent bleef het gelukkig 2-1 en hadden we onze tweede overwinning van het seizoen te pakken. 
 
Afgelopen zaterdag 25 november spelen we in Wierden tegen Juventa. Juventa staat een aantal plaatsen boven ons dus konden we onze borst nat maken.
 
Om 8:45 uur werd er afgetrapt en het was Juventa die de bovenliggende partij was. We speelden zeer slordig en niet alle afspraken werden nagekomen. Het was dan ook Juventa die de 1-0 en vlak voor rust de 2-0 scoorde. 
 
In de tweede helft begonnen we weer te voetballen en werden we gevaarlijk maar het was toch weer Juventa die scoorde, 3-0. Niet veel later werd het zelfs 4-0. Gelukkig konden we de eer redden doordat Justin een mooie aanval afronde. Dit was meteen de eindstand. 
 
Zaterdag 2 december spelen we thuis tegen Achilles 12 uit Hengelo
 
Tot dan,

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.