MVV 29 JO13-1 toont veerkracht en wint met 5-3

2017-11-30
Zaterdag 25 november stond voor MVV JO13-1 de wedstrijd tegen UD Weerselo JO13-1 op het programma. Om 11:15 werd er op het kunstgras afgetrapt.
Al na 2 minuten spelen kwam UD op voorsprong, de lange spits was de laatste verdediger van MVV te snel af en kon net voordat de keeper van MVV uitkwam de bal in het doel tikken. Niet veel later wist MVV de gelijkmaker te maken, na een cornerbal kwam de bal uit de kluts voor de voeten van Robin Masselink die de bal goed binnen schoot. Na de gelijkmaker was MVV qua spel beter, dit leverde niet heel veel kansen op.
Uit een van de uitbraken van UD kwamen de gasten uit Weerselo weer op voorsprong, ook deze goal kwam een beetje gelukkig tot stand.
UD wist de voorsprong zelfs nog uit te breiden, dit was werkelijk een fantastische goal. De middenvelder van UD draaide op de zestien goed weg en schoot de bal hard de kruising in! Zo werd er dus gerust met een stand van 1-3.
MVV moest de tweede helft uit een ander vaatje tappen en gelukkig deden ze dit ook. Vijf minuten na rust maakte Lars Langejans de 2-3 uit een lage voorzet van Tim Snijders. Het geloof op een resultaat kwam terug en ook de 3-3 volgde snel. Uit opnieuw een cornerbal wist dit keer Mats van Bommel te scoren.
UD had de tweede helft duidelijk geen antwoord op de tactische omzetting van MVV, dit bleek wel uit de 4-3. Robin Masselink kwam vanuit het middenveld oplopen en werd op het juiste moment aangespeeld door Lars. Robin kwam een op een met keeper en hij faalde niet. In de allerlaatste minuut had Mats nog een goede actie in huis waardoor hij de eindstand bepaalde op 5-3.
Volgende week spelen de jongens van MVV de belangrijke wedstrijd tegen PH JO13-1, dit is de nummer 1 tegen de nummer 2 van de ranglijst!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.