ATC 65 JO11-10 - MVV 29 JO11-4 weer een te vroege wedstrijd!

2017-11-23
Heel Harbrinkhoek lag nog op een oor, met uitzondering van de JO11-4 die zich al vroeg had verzameld op de parkeerplaats van sportpark Frielink. Na 3 gewonnen wedstrijden op rij togen we met maar liefst 5 auto's gevuld met spelers en supporters, en vol zelfvertrouwen, naar Hengelo. De JO11-10 van ATC'65 was onze gastheer en hadden ons uitgenodigd om om 8.30 uur al te komen spelen. Nu is het inmiddels bekend dat de diesels van de JO11-4 geen vroege vogels zijn en het beste tot hun recht komen bij wedstrijden vanaf 10 uur of een avondwedstrijd. De (te) vroege wedstrijden van 9 uur zijn dan ook de wedstrijden waar we tot nu toe de punten hebben laten liggen.
 
Klokslag half negen blies de scheids op zijn fluit en de bal begon te rollen. Na een paar minuten spelen merkten we al dat het niet van harte ging en dat ATC zeker niet de mindere was. Nog een paar minuten later kwam de keiharde bevestiging en stonden we met 1-0 achter. Geen paniek, gewoon blijven voetballen dan komen de kansen vanzelf, en zo geschiede. Na een mooie combinatie en een geplaatst schot maakten we de 1-1. Met de thee al in zicht kreeg ATC echter nog een vrije schop op een zeer gevaarlijke plek. BAM, 2-1 achter en de ruststand stond vast.
 
De 2e helft begonnen we opnieuw onrustig en al snel breidde ATC de voorsprong uit naar 4-1. Even werd het nog spannend en kwamen we terug tot 4-3 maar, in een alles of niets poging aan het einde van de wedstrijd, werd het helaas niets. We hadden weer een (te) vroege wedstrijd verloren, deze keer met 6-3.
 
Tja het blijft een ongelukkig huwelijk, de JO11-4 en vroege wedstrijden. Het goede nieuws is dat we de resterende wedstrijden allemaal om 10 uur spelen en daar moeten we ons, in het met bijgeloof overgoten voetbalwereldje, maar aan vast houden. 
Mannen bedankt en volgende week lekker uitgeslapen aan de wedstrijd beginnen.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.