MVV 29 JO11-1 Geweldig gespeeld

2017-11-18
Afgelopen zaterdag speelden we om 8:30 in Hengelo tegen ATC JO11-3. ATC doet het goed in onze competitie dus we waren gewaarschuwd. 
 
We begonnen zeer sterk en we kregen meteen al een paar kansen die er helaas niet ingingen. Maar na ongeveer 10 minuten voetballen was het Nout die voor MVV de score opende. Het was de verdiende 0-1. We bleven goed spelen maar het was ATC die uit het niets de 1-1 scoorde. Gelukkig voor ons speelde Justin de sterren van de hemel en maakte hij met een mooi afstandschot de 1-2. Dit was tevens de ruststand.
 
De tweede helft begon ATC steeds meer aan te dringen en dit bleef niet zonder gevolgen. Ze scoorden de 2-2 en niet veel later ook nog de 3-2. Dit was het teken voor de jongens van MVV om er schepje boven op te doen. Duels werden weer gewonnen, kansen niet meer weggegeven en zelf creëerden we een aantal kansen. Het was Tom die de verdiende gelijkmaker binnen schoot 3-3. Dit was een uitslag waarmee we konden leven. Iedereen was zeer tevreden over het vertoonde spel en de inzet van MVV. 
 
Aanstaande zaterdag spelen we tegen Luctor. Net als ons verblijft Luctor in de onderste regionen en wordt het een belangrijke wedstrijd. Wie haakt definitief af voor de aanbsluiting met de midden moot.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.