MVV 29 JO13-1 wint van AVC Heracles en daarmee de strijd om de koppositie

2017-11-18
Zaterdag 11 november om 11:15 stonden de teams van MVV JO13-1 en avc Heracles JO13-1 tegen over elkaar. Een mooi affiche aangezien beide teams evenveel punten hadden en samen aan kop gingen op de ranglijst.
Heracles had tot de wedstrijd van gisteren nog een enkele goal tegen, voor MVV dus een mooie uitdaging om hier verandering in te brengen.
 
Vanaf de eerste minuut was MVV de boven liggende partij, dit werd na 8 minuten spelen uitgedrukt in de 1-0. Een cornerbal werd door Tom Koek binnen gekopt.
MVV voetbalde goed, met mooi combinatie voetbal werden meerdere goede aanvallen opgezet. Zo was de 2-0 ook een prachtige goal, Lars Langejans kwam van links naar binnen en schoot de bal van buiten de zestien hoog in het doel!
Na 18 minuten spelen stond het zelfs al 3-0 voor MVV, deze keer was het Tim Snijders die een terecht gegeven penalty goed binnen schoot.
Tijdens de laatste 10 minuten voor rust lukte het Heracles om iets meer aan het voetballen te komen, ze werden in deze fase ook iets gevaarlijker voor het doel van MVV.
Vlak voor rust leek MVV de wedstrijd definitief te beslissen, uit een counter waarbij Tim Snijders een mooie steekpass gaf op de diepgaande Mats van Bommel wist MVV te scoren. Mats kon de bal zelf afmaken, zo werd er met een stand van 4-0 gerust.
 
Na rust kakte het aan de kant van MVV een klein beetje in. De hele tweede helft ging redelijk gelijk op waarbij Heracles nog een doelpunt wist te maken. Door de goede eerste helft van MVV was het de tweede helft niet meer spannend en werd de wedstrijd rustig uit gevoetbald. Zo eindigde de wedstrijd in 4-1.
 
De eerste helft was van MVV kant van een hoog niveau, als we dit niveau kunnen vasthouden gaan er nog mooie wedstrijden volgen.
Volgende week spelen we tegen DOS, aanvangstijd is 9:00 uur dus vroeg uit de veren! 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.