MVV 29 JO11-4 - Juventa 12 JO11-6 Een beste kluif

2017-11-18
Dat het leven van een voetballer niet altijd over rozen gaat bleek vanmorgen wel weer. Guur weer, ergens achteraf voetballen op een knollenveld, nog niet helemaal okselfris zijn van festiviteiten van de vorige avond en, als klap op de vuurpijl, een zeer taaie tegenstander uit Wierden. Kortom een ouderwets ochtendje werkvoetbal. 
 
Juventa kwam op bezoek en het werd al snel duidelijk dat onze gasten geen cadeautje hadden meegenomen. De eerste helft werd met hard werken, sleuren, duwen, mopperen (met name de leiders), buffelen, een portie geluk, een scherpe keeper en een mooie actie afgesloten met een 1-0 voorsprong. 
 
Je zou verwachten dat, nu we eenmaal van de 0 af waren, het in de tweede helft soepeler zou lopen. Echter het tweede doelpunt van de wedstrijd viel aan de verkeerde kant. 1-1 ........ we konden dus weer opnieuw beginnen.  Maar gek genoeg kwam deze tegentreffer precies op het goede moment. Dit was onze wake-up call en onze mannen begonnen te voetballen. Combinaties liepen weer als vanouds en er kwam meer dreiging voor de goal van onze gasten.  Toen de rook na 50 minuten voetballen was opgetrokken stond er een zwaar bevochten 4-1 eindstand op het scorebord en waren we opgeklommen naar de 4e plek. 
 
Mannen jullie hebben hard gewerkt en geknokt voor de punten, klasse!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.