MVV 29 JO11-4 - Oranje Nassau JO11-6 De weg omhoog!

2017-11-07
Hè hè, eindelijk. Na 2 weken droog staan mochten onze mannen vandaag eindelijk weer de kunstwei in.  2 weken geen wedstrijd, alleen maar trainen en trainen. Je zou dan verwachten dat als het eenmaal zover is, je voor 200% scherp aan de wedstrijd begint.   Niks is minder waar. ON stond voor aanvang 1 plaats boven ons en als we deze pot zouden winnen hadden we minimaal 1 plaats winst op de ranglijst.
 
Maar onze mannen dachten daar blijkbaar anders over en nog voordat het hondstrouwe en bloedfanatieke publiek de eerst HUP MVV HUP in kon zetten lag de bal al in het netje.  0-1 achter. Het duurde vervolgens nog wel 10 minuten maar toen begonnen onze zwart-witte diesels langzaam warm te worden. De wedstrijd kon nu echt beginnen en gingen we dankzij 3 fraaie doelpunten met een 3-1 voorsprong richting de thee. 
 
De 2e helft was een stuk aangenamer voor de bloeddruk en de hartkleppen en werden we, voorafgegaan door zeer mooie acties en combinaties, getrakteerd op nog 7 doelpunten. ON kwam in tegenstelling tot de 1e helft nauwelijks meer op onze helft, en de keren dat ze er nog wel doorkwamen stond onze keeper zijn mannetje en hield zijn goal schoon. 
 
Uiteindelijk hebben we vandaag de juiste route bewandeld en, dankzij deze mooie 10-1 overwinning, een mooi sprongetje gemaakt op de ranglijst. Mannen gefeliciteerd!
Tot slot, Ben bedankt, was gewoon goed.
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.