Stevo JO11-1G - MVV 29 JO11-1 Angstgegner

2017-10-24
Afgelopen zaterdag speelden we tegen onze "Angstgegner" Stevo uit Geesteren in Geesteren. We hadden al vaker tegen dit team gespeeld en even zo vaak met grote cijfers verloren. We waren dus gewaarschuwd.
 
Om 10:00 uur precies werd afgetrapt en Stevo nam meteen het initiatief. Maar door goed te verdedigen en onze keeper Vincent die zeer goed stond te keepen konden we de aanvallers van Stevo van scoren afhouden. We kregen zelfs een paar kansen die helaas niet werden benut. Het was toch Stevo die voor de 1-0 zorgde. Dit was tevens de ruststand.
 
Vol goede moed gingen we de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker waardoor er achterin veel ruimte ontstond. We hadden echter geen geluk in de afronding. Stevo profiteerde optimaal van de ruimte die we weggaven en liep zo uit naar de 5-0 eindstand. 
 
De jongens hebben weer eens veel inzet getoond en dat biedt veel perspectief voor de toekomst.
Onze volgende wedstrijd is in Rijssen en wel tegen Excelsior.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.