MVV 29 JO13-1 wint nipt van DETO JO13-1

2017-10-10
Zaterdag 7 oktober speelde MVV’29 JO13-1 tegen de leeftijdsgenoten van DETO. MVV had uit de twee eerder gespeelde wedstrijden de volle zes punten gehaald.
 
In de openingsfase was MVV iets beter maar er werden nog weinig kansen gecreëerd. De grootste kans kwam na ongeveer een kwartier spelen, een mooie combinatie door het centrum leverde een kans op voor Tom Koek. Hij schoot de bal prima in maar de keeper van DETO had een prima redding in huis. Ook DETO kon in de eerste helft nog een keer gevaarlijk worden, er werd echter niet gescoord.
 
Na de rust kregen beide ploegen levensgrote kansen. De eerste was voor MVV, Lars Langejans legde de bal prima breed voor Mats van Bommel. Hij had een vrije schietkans maar helaas voor MVV was het weer de keeper die redding bracht. Niet veel later kreeg DETO ook een grote kans, de bal werd goed ingeschoten maar via de binnenkant paal rolde de bal over de doellijn en kaatste hij via de andere paal weer het veld in. Beide ploegen hadden dus moeten scoren maar het bleef 0-0. Pas zo’n 7 minuten voor tijd maakte MVV het enige doelpunt van de wedstrijd. De assist was van Tom, het afmaken van Lars; 1-0.
Het was een mooie, spannende pot waar op basis van de kansen MVV toch de terechte winnaar was.
 
Volgende week spelen we uit bij SVZW JO13-1, aanvang is daar om 9:30 uur. Tot dan!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.