MVV 29 JO9-1: Samenspel!

2017-10-02
Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma voor de jongens van JO9-1. Na  eerst de teamfoto te hebben gemaakt werd er begonnen aan de wedstrijd tegen de jongens van Almelo JO9-1.
 
Almelo begon erg sterk en had een overwicht. Ze kregen een aantal kansen en schoten van ver op ons doel. Maar onze keeper en onze verdedigers hielden knap stand. Toch maakte Almelo een paar minuten later een doelpunt. Onze jongens werden wakker, en begonnen te voetballen! Na heel mooi samenspel scoorden we  de gelijkmaker. En zo volgden nog een paar mooie aanvallen en doelpunten.
 
De 2e helft  was  een beetje rommelig,  maar ook daar zaten een aantal mooie verdedigende acties, en heel aanvallend samenspel bij. Al met al een mooie ochtend voor de jongens die afliep in een 9-3 overwinning!  

 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.