MVV 29 JO11-1 verliest van Deto

2017-10-02
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen DETO uit Vriezenveen op het programma. DETO had de eerste wedstijd eenvoudig gewonnen dus we waren gewaarschuwd.
 
In het begin nam DETO gelijk het initiatief waardoor we al snel op een 0-2 achterstand kwamen. We lieten ons hierdoor echter niet uit het veld slaan en het was Nout die met een mooie lob de aansluitingstreffer maakte. Echter door een paar misverstanden in de verdediging kwam DETO nog voor rust op een 1-4 voorsprong.
 
In de tweede helft zochten we steeds vaker de aanval waardoor de aanvallers van DETO iets te veel ruimte kregen. Ondanks een paar goede reddingen van onze keeper Vincent scoorden de spelers van DETO nog een aantal keer. Maar ook de aanvallers van MVV vonden het net. Het waren Tom, Theodore en de goed spelende Nout die voor MVV wat terug deden en de eindstand van 4-10 iets dragelijker maakten.
 
Volgende week spelen we thuis tegen TVC. Met de hulp van onze trouwe supporters moet het mogelijk zijn om dan de eerste punten van het seizoen te pakken. Dus graag tot zaterdag.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.