MVV 29 JO13-1 wint ook de tweede wedstrijd van het seizoen

2017-10-02
Afgelopen zaterdag om 10:00 uur mochten de jongens van MVV’29 JO13-1 aan hun tweede wedstrijd van het seizoen beginnen. Juventa’12 uit Wierden was de tegenstander.
 
Al na 4 minuten kwam MVV op voorsprong, na een pass van Tom Koek liep Tim Snijders vanaf ongeveer de middenlijn alleen op de keeper af en schoot hij de bal goed binnen; 0-1. Niet veel later stond het al 0-2, uit een vrije trap vanaf de zijkant was het lastig te zien wie de bal van richting veranderde. Een ding was zeker, de bal eindigde in het doel van Juventa. Voetballend was MVV de betere, bij vlagen zaten er mooie aanvallen bij. Helaas werd er in de eindfase niet altijd de juiste keuze gemaakt. Vlak voor rust wist MVV nog eens te scoren, deze keer was het Mats van Bommel die het net wist te vinden. Zo gingen beide teams met een 0-3 stand richting de kleedkamer.
 
Na rust werd het wat rommeliger, MVV kwam minder goed aan voetballen toe. Juventa wist 10 minuten na rust te scoren; 1-3 en heel even leek de spanning terug te komen in de wedstrijd. Gelukkig voor MVV bracht Tim ruim 5 minuten later de marche weer op 3 doelpunten, uit een klutssituatie vlak voor de goal van Juventa wist Tim net op het laatst de bal nog een tik mee te geven; 1-4! Het slotakkoord was voor Tom Koek, hij wist binnen de laatste 10 minuten van de wedstrijd nog twee keer te scoren. Met deze goals bekroonde hij een prima wedstrijd. Eindstand 1-6.
 
Uiteindelijk konden we stellen dat MVV een maatje te groot was voor Juventa. Zaterdag 7 oktober spelen de jongens van MVV JO13-1 thuis tegen DETO JO13-1, aanvang is 11:15 uur. Tot dan.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.