MVV 29 JO11-1 ook weer begonnen

2017-09-25
De competitie voor de JO11-1 is afgelopen zaterdag weer begonnen en wel met een uitwedstrijd tegen PH Almelo.
 
We moeten het dit jaar met 7 jongens en 1 meisje doen. De keeper is Vincent Rink en we hebben de beschikking over de volgende spelers: Bram Klein Haarhuis, Nout Schepers, Stan Alberink, Maaike Busscher, Tom Masselink, Justin Mollink en Theodore Eilyo. Een hele jonge en enthousiaste groep.
Voordat we aan de competitie waren begonnen hebben we eerst 3 bekerwedstrijden gespeeld. We zaten in een poule met TVC, Stevo en UD Weerselo.  De eerste wedstrijd tegen TVC hebben we nog gewonnen maar de wedstrijden tegen zowel Stevo als UD Weerselo gingen ruim verloren. Het beker avontuur was dus van korte duur.
 
Dus zoals gezegd begonnen we de competitie met een uitwedstrijd tegen PH. De wedstrijd begon gelijk op maar het was toch PH die steeds beter in de wedstrijd kwam en verdiend uitliep naar een 2-0 voorsprong. Niet veel later moest Stan geblesseerd het veld verlaten. Door slecht verdedigen liep PH de eerste helft nog uit naar een 4-0 voorsprong.
 
In de rust werd afgesproken om de gemaakte afspraken na te komen en er nu wel kort op de man te zitten. Dit had even resultaat en het was Theodore die de 4-1 aantekende. Echter de opleving was van korte duur en we gingen weer dezelfde fouten maken als voor rust. Dit had tot gevolg dat PH uitliep naar 7-1. Het was weer Theodore die iets terug deed en zijn tweede goal van de dag maakte. Het was toch weer PH die de eindstand op het scorebord zette 8-2.
 
Volgende week spelen we thuis tegen DETO uit Vriezenveen en hebben we wat recht te zetten. Kom dus allen kijken en moedig het team van JO11-1 aan. Aanvang 10:00 uur. Tot dan!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.