MVV 29 JO11-1: Einde seizoen

2017-05-27
Vol goede moed begonnen de jongens van MVV’29 JO11-1 aan de voorjaarscompetitie. Dat het moeilijk zou worden stond vast. We waren door de goede resultaten van de najaarscompetitie bij de betere teams ingedeeld. De eerste wedstrijden tegen o.a. Excelsior 31 JO11-1, Quick 20 JO11-1 en ATC JO11-1 werden met ruime cijfers verloren. Ondanks deze nederlagen probeerden we te blijven voetballen ook al was dat soms moeilijk.
 
Ook de volgende wedstrijden werden verloren waarbij gezegd moet worden dat de jongens en meisje (Linde Wanschers van JO11-2 kwam ons team versterken) er altijd alles aan deden. Ze bleven er voor vechten maar dat mocht niet baten. Ook hadden ze niet altijd het geluk aan hun zijde.
 
Afgelopen zaterdag speelden we onze laatste wedstrijd tegen Luctor en dat was onze laatste kans om nog een puntje te pakken. We begonnen sterk maar zoals altijd zat het weer eens niet mee. Het was Luctor die de score opende en tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong kwam. Het was de sterk spelende Stan die vlak voor rust de verdiende 1-1 op het scorebord zette. Dit was tevens de ruststand.
 
In de tweede helft werd Luctor sterker wat resulteerde in de 1-2. Het zou toch niet weer zo'n dag worden zag je de spelers denken. Ze bleven echter voetballen en vlak voor tijd was het Mats die een vrije trap nam. De keeper kon nog net het schot keren maar het was aanvoerder Bastian die in de rebound de verdiende 2-2 aantekende. Het eerste punt was binnen en dat werd gevierd als een kampioenschap.
 
Na de wedstrijd werd onder het genot van een hapje en een drankje door de spelers bepaald wie volgens hen "De speler van het jaar" zou moeten worden. Nadat de stemmen geteld waren was het Douwe die met de eer ging strijken. Dit was ook volgens de trainers en leiders een terechte winnaar.
 
Het seizoen zit er weer op. Sommige spelers blijven in JO11 en een aantal gaan naar JO13 en die wensen we natuurlijk veel succes. We willen hierbij natuurlijk iedereen bedanken die ons team zijn blijven steunen in de soms ook moeilijke tijden.  
 
Foto's van de wedstrijd tegen Stevo van 13 mei j.l.
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.