MVV 29 JO9-1: Overwinning tegen De Esch

2017-04-24
Afgelopen zaterdag stond voor MVV'29 JO9-1 de thuiswedstrijd tegen De Esch JO9-1 op het programma.

We gingen goed uit de startblokken, iedereen was gelijk bij de les en we waren fel. We zijn vandaag iets minder aanvallend begonnen, dus meer op de counter aan het voetballen. De eerste helft gaven we de tegenstander niet zoveel mogelijkheden om ze te laten scoren. Zelf kwamen we tot een paar mooie aanvallen maar daar werd helaas niet uit gescoord. Het eerste doelpunt viel uit een corner en werd door een speler van De Esch in eigen doel gekopt. Ruststand 1-0 VOOR MVV.

In de tweede helft gingen we nog iets meer op de aanval voetballen en werden er 2 mooie kansen gecreëerd waarvan sowieso één keer een goal uit had moeten vallen. De Esch werd ook steeds gevaarlijker en Vincent, onze keeper werd voortdurend op de proef gesteld, maar door zeer goed te keepen hielden we De Esch nog lang op de nul. Tevens hadden de jongens van De Esch ook geen geluk met de afwerking. Vervolgens kwamen we er gevaarlijk uit door een counter en werd de bal door de keeper bij een voorzet niet helemaal goed vast gepakt waardoor onze aanvaller de bal er nog kon inschieten 2-0. Vlak voor tijd kwam de Esch op 2-1 door een mooi afstandschot en werd de druk nog meer opgevoerd door de jongens uit Oldenzaal. Gelukkig klonk het eindsignaal en kon zo onze eerste overwinning in de hoofdklasse worden binnengesleept.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.