MVV 29 JO11-2 speelt gelijk tegen Langeveen JO11-1

2017-04-12
Afgelopen zaterdag stond voor MVV’29 JO11-2 de uitwedstrijd op het programma tegen Langeveen JO11-1. Zou MVV’29 JO11-2 vandaag dan eindelijk eens wat punten mee naar huis kunnen nemen??
 
De wedstrijd begon en je kon gelijk al zien dat we eindelijk weer eens goed gingen samen spelen. Alles werd goed opgebouwd van achteren tenzij het niet meer kon, dan werd er een lange bal gespeeld. Ook zag je nu mooie combinaties tussen de spelers waardoor we al vrij snel op voorsprong konden komen (0-1). Nu zag je veel meer dat het een eenheid was in het team. Langeveen had duidelijk moeite met ons om de ballen tegen te houden maar toch lukte ze het iedere keer wel weer. Vlak voor rust konden we nog een keer scoren en maakten we de 0-2.
 
Na de rust gingen we op de zelfde voet verder. Het publiek zag nu eindelijk ook mooi voetbal tot het laatste kwartier,  toen ging het weer even mis. Ze wilden weer veel zelf doen en te scoren waardoor er veel balverlies werd geleden waardoor  de tegenstanders ruimte kregen en dus konden scoren; 1-2. Het zal toch niet waar zijn dat we de wedstrijd uit handen gaan geven….. Vlak voor tijd kon Langeveen toch nog de 2-2 scoren dit was ook tevens de einduitslag.
 
Als ze gewoon goed blijven samen spelen en opbouwen van achteren dan zie je dat er dan veel meer inzit.
A.s. woensdag spelen we een thuis wedstrijd tegen DTC om 18:30 uur. Kom allen kijken!!!
 
 
Foto's van deze wedstrijd
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.