MVV 29 3 wint van Hector 2

2016-10-04
Na een goede voorbereiding waarbij MVV'29 3 weer is door gebekerd naar de volgende ronde en waar we onze eerste competitieronde uit bij Bornerbroek 2 uitstekend zijn begonnen met een 0-3 overwinning, wachtte ons op 25 september het altijd lastige Hector 2 uit Goor.
 
Al bij observatie van de warming up van de tegenpartij hadden wij meteen het gevoel dat er tegen deze ploeg  voor ons wel wat te halen viel. Ook hadden de heren uit Goor de spelerspassen niet voor elkaar  waardoor de wedstrijd een kwartiertje later pas kon beginnen. Mede hierdoor begonnen wij uitermate fel aan de wedstrijd  en drongen Hector 2 ver terug op eigen helft.  Met de altijd 2 sterke  broertjes Weiss en Rob Voshaar op het middenveld werd er naar hartelust gecombineerd waarbij vaak de vrije man werd gevonden. Dit resulteerde in de 15e minuut na een prachtige splijtende  pass van Bram ten Tusscher op Ruud Hemmer tot de 1-0. Ruud was vele malen sneller dan zijn back en oog in oog met de keeper rondde hij bekwaam af. Na deze verdiende voorsprong werden wij wat slordiger in onze passing en was de concentratie bij ons team een stuk minder aanwezig. Hector 2 begon ook ineens wat beter mee te voetballen en dit leidde toch ook tot een paar kansjes voor hen. Sterker nog: MVV kwam zeer goed weg toen de zeer warrig fluitende scheidsrechter de bal verzuimde op de stip te leggen na een duidelijke handsbal van Marvin Letteboer. In de omschakeling (waarbij enkele spelers van Hector nog druk met de scheidsrechter bezig waren) maakten wij de 2-0 door Sander Scholten na een knappe assist van Bjorn Weiss. Hierna was het verzet van Hector 2 gebroken en gingen wij door met aanvallen. Na een goede aanval over rechts en een voorzet van Ruud Hemmer op Bram ten Tusscher werd de 3-0 prachtig binnen gekopt. Althans dat dachten we, want de scheidsrechter wees gedecideerd naar de middenstip ondanks het vlagsignaal van de assistent scheidsrechter. Maar doordat de vlagger van Hector maar met zijn vlag bleef zwaaien, meende de scheidsrechter toch te moeten vragen wat deze man geconstateerd had. Buitenspel was zijn oordeel en de arbiter kon niet anders dan dit doelpunt annuleren. Voor ons was het duidelijk dat hij voor Hector nog wat goed te maken had omdat hij een kwartier eerder de bal niet op de stip had gelegd. Wij namen dit voor lief. Er was immers niets aan de hand en we bleven gewoon ons spelletje spelen. Vlak voor rust was het wel raak. Een mooie voorzet van Ruud Hemmer op Bram Tusscher  werd koelbloedig afgerond: 3-0 . Dit was ook de ruststand.
 
Na de pauze werden er 2 frisse wissels ingebracht. MVV bleef gewoon de betere ploeg en speelde de wedstrijd rustig en bekwaam uit. Sander Scholten maakte de 4-0 na een mooie assist van Mart Busscher en na een corner legde Jordy Booyink de bal panklaar neer voor Bjorn Weiss: 5-0. Ondanks dat we in de 2e helft ook nog 2 maal op de paal en 1 x op de lat hadden geschoten en enkele kansen om zeep hadden geholpen gingen we voldaan de kleedkamer weer in . Een 5-0 overwinning op Hector hadden we vooraf niet verwacht, maar was gezien de gehele wedstrijd dik en dik verdiend.
 
Zondag 2 oktober hoeven wij niet in actie te komen omdat Lap 2 zich uit de competitie heeft teruggetrokken. Onze volgende wedstrijd is zondag 9 oktober thuis tegen Juventa 3.
 
Ook willen wij nog even van de gelegenheid gebruik maken dat wij het vierde, vijfde en de A1 van MVV willen bedanken voor de goede samenwerking.  Wij konden de competitie immers maar met 11 spelers beginnen en dankzij hun medewerking hebben wij dit jaar nog steeds voldoende  spelers gehad om te kunnen voetballen. Een mooi voorbeeld was afgelopen zondag, waarbij wij onze keeper Thijs von Pieckartz moesten afstaan aan het tweede, maar wij onmiddellijk een beroep konden doen op good old Joost oude Avenhuis, die een prima wedstrijd heeft gekeept.  Heren bedankt.   
 
Foto's van deze wedstrijd
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.