MVV 29 MO17-1 - Dos MO17-1: de wedstrijd van de gemiste kansen

2016-09-27
Afgelopen zaterdag kan de wedstrijd voor de meiden van MVV'29 MO17-1 tegen DOS MO17-1 wel de wedstrijd van de gemiste kansen genoemd worden. Het is de 2e wedstrijd in de competitie. De eerste wedstrijd hebben wij met 6-2 gewonnen. Ook de beker was 3 x winst, dus willen wij vandaag ook weer winnen. De meiden van DOS hebben we al eerder ontmoet en dus weten wie we tegen komen. Maar winnen moet kunnen.
 
Na het fluitsignaal begint het al goed. Binnen 5 minuten heeft de aanval van MVV’29 al 2 kansen gehad, jammer dat de paal van de goal een vroege voorsprong verhinderen. De meiden weten elkaar wel goed te vinden. Geplaatste passes naar de voorhoede maar de verdediging van DOS kan ons toch tegenhouden. De hele eerste helft hebben onze meiden meerdere kansen gehad, maar het is zo'n dag dat de afronding niet lukt. Soms lijkt het wel een flipperkast. Dan valt MVV aan en vervolgens weet de verdediging van DOS de bal te veroveren en is de bal ook zo bij de voorhoede van DOS. MVV verovert de bal terug en met een lange pass naar de voorhoede creëert MVV ook weer kansen. Onze keeper weet in de eerste helft 2 goede kansen van DOS te pareren en voorkomt een achterstand. Ruststand 0-0.
 
In de tweede helft komt MVV weer fanatiek uit de startblokken, weer komen er kansen en zijn er 2 vijanden bij DOS, de Keeper, die fantastisch staat te keepen en de Paal van het doel, deze voorkomen dat wij op voorsprong komen. Het lukt maar niet en in de 60e minuut, gaat het dus toch mis. DOS weet een goal te maken en wij komen achter met 0-1. Toch geven we niet op, we zien de kansen, krijgen ze ook, maar het lukt niet. Tot in de laatste 10 minuten, Merle Nijhuis weet toch te scoren en is het dus terecht 1-1. Daarop volgen nog spannende minuten en krijgen wij ook nog kansen om op voorsprong te komen. Het is nagelbijtend spannend, de gemoederen lopen hoog op, wat tot gevolg heeft dat een DOS-speelster, wegens een grote mond tegen de scheids, rood krijgt. Helaas blijft de stand 1-1.
 
Wij zijn blij met het punt, want je hebt af en toe van die dagen, dat het niet wil lukken om te scoren. Vandaag was dat het geval bij onze meiden....  
 
Foto's van de wedstrijd
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.