IJstaartenactie MVV

2007-11-12

Inmiddels is het traditie geworden: de ijstaartenactie van voetbalvereniging MVV’29 in Mariaparochie/Harbrinkhoek. De actie wordt dit jaar gehouden op zaterdag 15 december 2007. Een flink aantal vrijwilligers van MVV’29 bezoekt dan de inwoners van het dubbeldorp en van de Almelose wijk De Markgraven om ijstaarten en appeltaarten te verkopen.

Sinds een aantal jaren wordt ook deze Almelose wijk bezocht omdat een groot aantal jeugdleden van MVV’29 hieruit afkomstig zijn. Omdat de verkoop in de Markgraven vorig jaar behoorlijk tegenviel hoopt de activiteitencommissie van MVV’29 dit jaar op betere verkoopresultaten. De opbrengst is bestemd voor de jeugdleden die door deze extra inkomsten weer aan extra activiteiten kunnen deelnemen . Komende winter staan ondermeer een verrassingstocht, een darttoernooi, discozwemmen en zaalvoetbaltoernooien op de planning. De vrijwilligers gaan op 15 december a.s. tussen 09.30 uur en 14.30 uur op pad. Naast de huis aan huis verkoop is kantine De Voltreffer aan de Almeloseweg in Harbrinkhoek deze dag ook als verkooppunt ingericht.
Bron: T. te Kolste


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.