Brusche Elektrotechniek B.V. nieuwe hoofdsponsor M.V.V. 29

2016-10-15
Brusche Elektrotechniek wordt met ingang van het huidige seizoen 2016-2017 voor vijf jaar de nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging. Het spreekt voor zich dat we hier erg blij mee zijn! Voor Brusche Elektrotechniek is het de tweede keer dat men zich als hoofdsponsor aan onze vereniging bindt. Ook in het verleden (met ingang van het seizoen 1989-1990) is Brusche Elektrotechniek al eens zes jaar hoofdsponsor geweest.
 
Brusche Elektrotechniek, al 59 jaar een begrip in Almelo en omstreken, heeft 75 medewerkers in dienst en houdt zich bezig met elektrotechniek voor de utiliteitsbouw, beveiligingstechniek, industriële automatisering, panelenbouw en service & onderhoud.
Het bedrijf werd 59 jaar geleden opgericht door Harry Brusche, tevens oud-voorzitter van MVV'29. Zijn zoon Cor Brusche, de huidige voorzitter van Stichting Frielinkpark, verkocht het bedrijf in 2002 aan investeringsmaatschappij DGtC. De investeerders besloten vorig jaar tot verkoop over te gaan, waarna de trouwe werknemers Hennie Nijhuis en Bertus Wetering de kans kregen om het bedrijf over te nemen. Per 1 juli jongstleden zijn de aandelen overgegaan van de DGtC te IJsselstein naar directeur Hennie Nijhuis en bedrijfsleider Bertus Wetering.
 
Met de introductie van de nieuwe hoofdsponsor gaat het eerste elftal van MVV'29 in wedstrijdshirts spelen met de naam en het logo van Brusche Elektrotechniek op de shirts. Dit is conform de afspraak die gemaakt is toen we per 01-07-2013 gestart zijn met het kledingfonds. Naast de shirtsponsoring van het eerste elftal wordt Brusche Elektrotechniek bij MVV'29 gepresenteerd middels reclameborden aan De Tribune, bij de parkeerplaats en langs de voetbalvelden.
 
Afgelopen zondag zijn voor de wedstrijd van MVV '29 1 tegen Helios de sponsorcontracten getekend. Op de foto van links naar rechts: Bertus Wetering (Brusche), Hennie Nijhuis (Brusche) en Walter Busscher (Voorzitter MVV'29)
 
 
 
Ook werd aan de heren van Brusche B.V. een ingelijst thuis- en uitshirt aangeboden.
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.