MVV 29 MB1 knokt zich terug en wint van Enter Voortuit MB1

2016-03-21
Afgelopen zaterdag was de 4e wedstrijd van dit voorjaarsseizoen. 2 Verloren en 1 gewonnen. Vorige week tegen SVVN, met 7-0 gewonnen. Helaas heeft dit team zich afgelopen week terug getrokken uit de competitie en worden deze punten niet meegeteld en waardoor wij nog op 0 punten uit 2 wedstrijden staan....
Vandaag maar proberen om de eerste punten te pakken.Wij zijn met ons twaalven, omdat Iris en Dilana na hun enkel operatie nog niet mogen voetballen. De tegenstander Enter Vooruit heeft 3 punten uit 2 wedstrijden, dus kansen moeten er zijn.
 
We beginnen de wedstrijd weer voorzichtig en bij Enter Vooruit is een goede voorhoede aanwezig en na 4 minuten staan we dan ook al weer met 0-1 achter. De meiden moeten nog even wakker worden, maar na 5 minuten weet onze achterhoede Bente te bereiken en die schiet vanaf de 16 meter op het doel en raak. Een schitterende goal. Gelukkig staan we weer gelijk; 1-1. Maar Enter Vooruit gaat gewoon door en in de 15e minuut scoren zij weer, direct weer gevolgd door een goal van Merle; 2-2. Maar bij beide teams laat de verdediging gaatjes vallen waardoor de aanvallers doorbreken en een goal kunnen maken. Zo ook rond de 30e  minuut. Eerst maakt Enter Vooruit weer een goal en binnen een paar minuten maken onze meiden de gelijkmaker weer; 3-3. Vlak voor ruist wordt ook de 4e goal gemaakt door de tegenstander, maar Merle weet in de 39e minuut toch weer de gelijkmaker de maken. Met de stand van 4-4 gaan we de rust in.
 
In de tweede helft maken onze meiden toch het verschil. De conditie is beter en wij oefenen meer druk op hun uit, waardoor wij veel kansen krijgen. Merle krijgt een kans en benut die, ze maakt in de 56e minuut een goal, we staan voor met 5-4. Wij krijgen nog meerdere kansen, spelen beter en Merel krijgt wel 5 kansen, met een super kans, schot op de paal. Helaas geen goal voor haar. In de laatste minuten wordt het toch nog spannend, maar de meiden tonen kop en houden het achterin dicht. Wij winnen de wedstrijd met 5-4. Super, de eerste echte punten binnen. Op naar volgende week.
 
Top gedaan meiden.

diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.