MVV 29 D3 wint verdiend van Oranje Nassau D10

2016-03-19
Afgelopen zaterdag (12 maart) heeft MVV'29 D3 gevoetbald tegen ON D10. Het beloofde wederom weer een spannende wedstrijd te worden daar onze eigen keeper (Jelte Harmelink) ziek was en wij Nick Weerink bereid hadden gevonden om onder de lat te gaan staan.
 
Na een kleine 15 minuten gevoetbald te hebben waren de elftallen aardig op elkaar ingespeeld met overwegend kansen voor MVV. En als dan ook nog Mark Hammink van afstand op goal schiet en de bal over de keeper heen  het goal in zweeft, dan is het volop vreugde in het elftal; 1-0. Nog geen 5 minuten later breekt Mats aan de rechterkant door de verdediging van ON en laat 2-0 noteren.  Langzaam krijgen wij de overhand op het spel van ON en voetballen we meer op hun kant van het veld. Nadat Mark Hammink een penalty heeft genomen komen we op 3-0 voorsprong. Voor de rust brengt Mats de tussenstand nog even op 4-0.
 
Na de rust laten wij als MVV in een keer een heel ander spel zien, we geven ON meer ruimte en voor we het weten heeft ON twee maal geschoord...4-2! Na wat over en weer gemopper op elkaar wordt het voetballen weer aardig opgepakt  en maakt Collin halverwege de tweede helft volop gebruik van zijn vrije positie op het veld en laat 5-2 noteren, wat tevens de eindstand van de wedstrijd is.   
 
diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.