MVV 29 MB1 wint verdiend van BWO MB2

2015-11-16

Afgelopen zaterdag met een kleine selectie van MVV'29 MB2  naar Hengelo, Uit tegen BWO MB2.

De 1e helft begonnen we met Iris aan de Stegge in de goal, zij gaat de komende wedstrijden in het doel staan omdat Inez Lenferink aan haar enkel geopereerd wordt. Inez stond vandaag in de spits. De dames van BWO begonnen fanatiek en oefenden veel druk op ons uit, maar na 5 minuten wist de achterhoede de bal voor te krijgen en Maakte Madde een prachtige goal; 0-1.
BWO bleef de aanval houden, maar onze verdediging wist zich goed te verweren. Ook stond Iris goed te keepen en wist ze een afstandsschot nog even over te tikken. In de 30e minuut, kregen wij weer een kans en Inez schoot de bal tussen de palen;  0-2.
 
We gingen met 0-2 de rust in en in de 2e helft gingen we zelf meer aanvallen en kregen we meerdere kansen. Na 7 minuten was Inez na een lange trap weer weg en maakte de 0-3. Het was een mooie wedstrijd en ook de dames van BDO maakten nog een doelpunt 1-3. In de 55e minuut was er weer een mooie aanval van onze meiden, Inez maakte haar 3e goal. Er kwamen nog een paar kansen meer, maar die gingen er helaas niet in. Eindstand 1-4. 
 
Top gespeeld en weer 3 punten binnen.
 
Diavoorstelling van de foto's gemaakt door Erna Lenferink (via ESC kom je in het album)
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.