MVV 29 B3 biedt goed tegenstand aan Neo B5

2014-12-01
Voor MVV'29 B3 de zoveelste finale in deze competitie. Na een aantal grote nederlagen lag er weer een wedstrijd in het verschiet tegen een makkelijk scorende tegenstander.
 
Zeer gemotiveerd begon MVV aan de wedstrijd. Na een leuk begin met op en neergaande spel kwam Neo toch nog vroeg in de wedstrijd op 0 - 1. Na een overtreding van een verdediger op de Neo aanvaller binnen de 16 meter kreeg Neo een penalty. Deze werd niet gemist. MVV bleef echter de ingeslagen weg volgen. Al vechtend voor elke bal en af en toe fantastisch spel  kwam MVV in de buurt van het Neo doel. Echter echte kansen waren er niet bij. Als je eenmaal pech hebt in een wedstrijd zie je dat elke bal de verkeerde kant op stuitert. Dus dat was wel wat moeilijker voetballen voor de jongens.  Neo had het geluk echter wel aan hun kant en kwam vaak gevaarlijk dicht bij onze goal. Maar door het goede keepen van onze doelman bleef het nog lang 0 - 1. Het bleef onvermijdelijk dat er nog een goal zou vallen bij MVV. Voor rust zag Neo toch nog kans de bal in het net van MVV te schieten, 0 -2.Met deze stand gingen we de rust in.
 
Na een lekker kopje thee met suiker begonnen we weer aan de tweede helft. Met dezelfde inzet begonnen we en creëerden toch nog enkele kansjes. Maar ze gingen niet in de goal. Neo wist nog wel een bal achter onze keeper te drukken. Dus 0 - 3. Maar je zag aan de spelers van Neo dat ze er van baalden dat er niet meer goals werden gemaakt. Ondanks de vele wissels kregen ze er geen een meer in. De jongens van MVV speelden lekker samen en men zag elkaar steeds vaker vrij staan. Het gevolg was dat we met leuk combinatie spel in de buurt van de goal van Neo kwamen. Op een mooie geplaatste bal vanuit het middenveld kwam de bal in de 16 meter van Neo. Daar werd onze speler onderuitgehaald. Penalty voor ons. (voor het eerst!!!) Onze keeper mocht deze strafschop nemen. Als een kleine beloning voor zijn voortreffelijke keeperswerk. Knal en er gewoon intrappen. Stand 3 – 1. Dit werd ook de eindstand ondanks de toch wel vele mogelijkheden die Neo had gecreëerd voor de goal van MVV.
Een leuke wedstijd met van alles wat goed en fout ging bij MVV. Een ijzersterke verdediging en een leuk middenveld. Alleen jammer dat de voorhoede niet veel gevoed kon worden door het tegenspel van Neo. Er zitten toch wel wat mogelijkheden bij deze jongens om ook een keer een wedstrijd te winnen.
 
diavoorstelling van de foto's
 
Van 2014-11-22 MVV '29 B3 - NEO B5

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.